anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Primul sarut? Cum a fost? V-a fost frica inainte?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eram emotionat.

| lolytagirl a răspuns:

La 14 ani di frica nu mi-a fost dar am avut ceva emotii

| Pilotu a răspuns:

Tebuie doar sa te lasi dusa de val si sa savurezi momentul uitand de tot ce e in jur happy nu poate sa nu iasa perfect happy
oricui ii este teama prima data dar merita sa treci peste big grin

| SMTHING a răspuns:

laughing Aoleooo laughing NUma cand imi amintesc.
Eram o fetita de 12 ani parca oh go on era iarna si colega mea de la scoala care sta la vreo 3 km de minelaughing) a venit cu cativa vecini pe la vreao 6-7...au venit mai multe zile asa... si.ma intreaba unu din ei daca vreau sa fiu cu ellaughing) si na adica era frumos baiatulaughing si imi placea de el.da eram prea mica si timida,ceilalti ne-au lasat cica un moment singuri da tot se uitau dupa noi, si la un moment dat se apropie de mine si na laughing Dar, cu bine cu rele acum am 15 ani si suntem impreuna >big grin

| alutta a răspuns:

Primul meu sarut a fost asa:era 12 aprilie in 2011 ca in fiecare zi am rams in vestiar cu prietena mea cea mai buna si cu gicu si aliosa ei stateau jos la parete eu stateam in piciore(deoarece era in fusta) gicu meo propus sa stau la el in brata eu m-am asaezat apoi m-am sculat si ma inbracam in cutca gicu o venit spre mine si ma inbratisa alisa si dorina perietena mea se pricaleau in mob. gicu imi spune da gurita si pursisimplu l-am sarutat apoi inca de vreo 4 ori pur si simpu un sarut pe buze apoi el imi spune hai sa ne inbalam(inbalam inseamna sarut cu limba) eu ii zic hai dar sa nu ne vada nime el o luat si o stins lumina eu credeam ca o sa fie imik ca glumeste u statind cu gura deschisa un pic vedeam ca el isi indreapta capul spre mine dar am crezut ca va fi pur si simplu un sarut pe buze si cind colo ii simt limba la mine in gura si sa inceput eram emotionata a durat vrao 15 sec apoi am terminat am aprins lumina si gata aveam fluturasi in burta mea placut enor si aveam 12 ani eram aenorm de frumosa acum euam 13 si ma inpac cu el enorm ne sarutam pe buze si se mai intinpla si altfel de lucruri ce sa zic nu meo fost frica eram gata caci stiam ca pot

| AlCsAnDrAsIcE a răspuns:

La 13 ani am avut primul meu sarut.Am avut emotii dar am trecut peste :*