| Lilia2621 a întrebat:

Primul sarut pentru mine a fost o adevarata...
continuati! funda pentru cel mai interesant raspuns...

10 răspunsuri:
| oOoLadyMoOo a răspuns:

...comedie.
El stia ca nu am mai facut asta inainte. Si dupa ce m-a sarutat am inceput amandoi sa radem laughing
Nu stiu sigur de ce. Dar eu radeam la cat de usor era si la cate probleme imi facusem cu o seara inainte.
laughing

| Alexutzu_8327 a răspuns:

"coloziune a 2 planete imense... un trandafir delicat care te atinge pe tot corpul..."

| NinaY a răspuns:

Eroare, esuareelaughing

| alliss a răspuns:

Experienta pe care nu o voi uita nici o data day dreaming ma gandesc la clipele alea cu atata drag love struck chiar daca era pentru prima data a fost =p~. cand am ajuns in casa nu-mi mai luam gandul de la acel sarut =p~ :X:X:X

| Sandy_2698 a răspuns:

Plictiseala? laughing

| PrinţeSisi a răspuns:

Primul sarut pentru mine a fost o frumoasa intamplare,,laughing:Xsi acum imi amintesc cum tremuram si aveam niste fiori de nu stiam ce este cu minelaughing) sincer nu pot sa uit nici acum primul sarut chiar daca au trecut ani:X stii cum se spune primul sarut nu se uita niciodata:X eu una o sa mi-l aduc aminte mereu:Xlaughing

| DeMonLaDy a răspuns:

Surpriza!

| nutzbreaker a răspuns:

Limba-n gathappy. Plus o muscatura de limba pentru el laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

... experienta. A fost bland, dulce si pasional. Emotii, fluturasi in stomac care invie de cate ori il privesc, iar fiorul acela placut.nu mai pot sa-l uit!
Sper sa-ti placahappy

| thythi a răspuns:

Ciocnire accidentala a buzelor...cu efect frumos insa