La 13 ani . eram in clasa dupa ore si ne-am strans mai multi ca sa ne jucam adevar sau provocare. a venit un baiat cu parul lung brunet si ochii caprui pe care eu nu-l cunosteam. s-a pus langa mine si nea picat provocare sa ne sarutam ( french ). eu aveam al dracu de mari emotii dar el foarte relaxat s-a intors spre mine si m-a intrebat : Pot?. iar eu i-am zis ca nu stiu . a zis ca nu conteaza m-a luat in brate si ne-am sarutat . continuarea povestii este ca am fost impreuna am fost prima lui prietena, primul meu prieten si primul meu sarut cam atat.
La 14 ani. El ma tinea in brate si mai erau si niste prieteni cu noi si stateam pe o bancuta si soarele era aproape de apus si batea asa de frumos pe noi :X. Si el mi-a zis ca nu a crezut ca o sa mai iubeasca vreodata (lui i-a murit fata pe care a iubit-o ca un nebun") dar acum simte iar acel sentiment si m-a strans tare in brate. Iar prietenii lui se uitau la noi si unul dintre ei a zis "Hai sarut-o porumbeilor " si el s-a uitat in ochii mei si m-a sarutat apoi si-a bagat usor limba printre buzele mele si ne-am sarutat french :X:X:X
Primul sarut...la 15 ani pentru multi dintre voi, care va sarutati de la 11-12 ani poate par chiar baba
cum sa fie: era WOW! doar pentru faptul ca in sfarsit ma sarutasem cand stau sa ma gandesc acum, nu a fost ceva extraordinar, insa la momentul acela, da
Stateam pe banca cu prietena mea m-a luat in brate, mi-a zis ca ma iubeste si m-a sarutat franch.
Eu la 15 ani si eram la tara seara si statea mai multi pe banca cu prietenii si un baiat pe care il placeam de mica si el pe mine ma condus acasa fara sa vreau pentru ca in gandul meu imi era frica de acel sarut si pana la urma ma condus acasa ma oprit cand sa pun mana pe clanta usii si ma privit in ochi iar in momentul acela a incepul sa ploua. m-a tras la el in brate si ne-am sarutat fara sa imi dau seama... si a fost un sarut minunat. Dupa el nu vroia sa imi dea drumul din bratele lui. Primesc Fundita?
15 ani.a fost tarziu eu eram mai timid. am dat dinti in dinti dar am plecat zburdand acasa)
AlexEjmecheru întreabă: