Stii noi fetele (cel putin eu ), cand ne place un baiat spunem ca "e baiatul perfect pentru miine"dar doar pentru acea persoana care se "indragosteste "celelalte fete gasesc in altul baiatul perfect deci aici depinde de gusturile si conceptia fiecaruia deci nu exista un baiat perfect pentru toti.
Eu am incetat sa cred in 'baiatul perfect'.Pana la urma,nimeni nu-i perfect. Daca as putea insa sa-mi ''construiesc'' un baiat pentru mine,el ar trebui sa fie intelegator,sincer,amuzant,fidel si cel mai important, sa ma iubeasca. Daca ar avea toate aceste calitati, aspectul fizic nu prea mai conteaza.
Pentru fiecare fata, baiatul perfect e diferit.Pentru mine trebuie sa fie brunet,cu ochii albastri, cu simtul umorului, romantic si bun la suflet.Si,daca va vine sa credeti...chiar am gasit persoana cu toate aceste calitati. funda?
Eu totuși cred ca tuturor fetelor le-ar plăcea ca prietenul visurilor sale să fie cool din toate punctele de vedere,să aibă un vocabular frumos,să o respecte,întradevăr să țină la ea, să nu o schimbe, și cînd va fi nevoia să o apere! Să știe ce are pe suflet și să o înțeleagă cînd va fi nevoia.Eu cam așa l-aș defini!
Eu cred că tuturor fetelor le-ar fi plăcut ca persoana iubită să fie deșteaptă,cu un vocabular frumos,să o respecte,de față cu alții să nu o ia peste picior,să țină cu adevărat la ea,să-i fie cel mai bun prieten,să o înțeleagă cînd va avea nevoie de acea înțelegere sufletească,romantic(dar dacă nu-i romantic îl va face ea ),să nu o silească cu tema mai intimă caci sunt fete care nu-s pregătite moral și el dacă va fi cumsecade o va aștepta, dar brunet sau blond, ochi albaștri sau crăpui nu are importanță deși mie îmi plac bruneții cu ochi căprui și așa cum e scris mai sus.
M-a găsit anume așa băiat ca în descrierele mele!
Nu cred ca exista baiatul perfect. Si oricum, daca ar exista, ar fi diferit pentru fiecare fata. Pentru mine, baiatul perfect ar insemna un baiat relaxat, amuzant, care sa nu ia in serios orice copilarie. Nu prea imi place romantismul. Desi, asta e doar parerea mea. Vreau sa subliniez, asa ca un bonus pentru tine, ca daca vrei sa agheti o fata sa fii atenta la ce-i place si ce nu-i place, si niciodata sa nu te comporti ca un superior ei. Uneori, baietii au tendinta de a face asta
George0197 întreabă: