| coco1998 a întrebat:

Prin ce metode poti face un baiat sa te observe? big grin
Poate sa-l si cucerestibatting eyelashes. big grin
Fundaa Si Vot! love struck

Răspuns Câştigător
| dafy a răspuns:

Buna
draga mea nu trebuie sa incerci sa devi altcineva doar pentru ca el sa te observe.trebuie doar sa fi tu insati.sa.l cuceresti prin naturaletea ta, prin felul tau de a fi.prin faptul ca esti speciala in felul tau. daca ai sa incerci sa faci ceva special el se va indragosti doar de o iluzie si nu de adevarata tu, iar o astfel de relatie nu merge.incearca doar sa te comporti natural sa faci tot ce simti atunci cand simti fara nici o teama si daca nu te place inseamna c anul te merita si nu trebuie sa te descurajezi pentru ca sunt sigura ca e acolo undeva cineva care te asteapta pe tine.
iti doresc din tot sufletul sa ai parte de multa fabta si sper sa ti cont de sfaturile mele si sa fi fericita
succes
pupici

2 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Din cate am observat baietilor le plac fetele aranjate, zambitoare, "de treaba". Incearca sa devii mai intai amica lui si dupa nu se stie thinking

| CariocaAlba a răspuns:

Trebuie sa fii stilata,sa te imbraci ca o fata, sa te accesorizezi cum trebuie. Alege haine femininee si cauta ''freze'' care te avantajaza. Apoi poate incerci sa fii mai linistita, sa nu atragi atentia prin vulgaritate[daca ai facut vreodata asta]. Acum depinde si de ce fel de baiat te-ai indragostit. Sa ai o zi a indragostitilor frumoasa! ^.^

Întrebări similare