| Ionut1983 a întrebat:

Prin ce se deosebesc femeile blonde de cele brunete?

15 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Prin gradul ridicat de atractivitate, parul lung ce te imbie, temperament, dragalasenie, feminitate, puful ca de piersica de pe obrazul ce-ti vine sa-l musti, "rozul incandescent", etc.

| ATHOS a răspuns:

Tine minte Ionut ca nu exista doi oemeni la fel.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Pai blondele sunt proaste iar brunetele frumoase si inteligentewinking

| clauss a răspuns:

Eu consider ca se deosebesc prin stil, imi plac si blondele si brunetele, dar un procent in plus pentru brunete, nu stiu dar le consider cu stil, poate ma insel

| Miauti a răspuns:

Se vede ca blondele a votat "stupid"

| lolly_3072 a răspuns:

Prin faptul ca ai pus o intrebare asa inteligenta

| bianka93 a răspuns:

Blondele is proaste si brunetele destep-tehappy

| CoraliaCory99 a răspuns (pentru bianka93):

Auzi, doar pentru ca blondele sunt mai frumoase si destepte nu inseamna ca trebuie sa fii geloasa, da daca esti urata asta-i viata nu trebuie sa ascunzi!

| Decebal a răspuns:

Toate femeile, indiferent ca-s blode sau brunete se deosebesc radical una fata de alta...Asa e facuta lumea de mii de ani, nu exita doua realitati intocmai, nu exista doua femei la fel de frumoase, nu exista...

| CHILIPIR a răspuns:

Femeia bruneta este mai doritoare decat cea blonda.

| Fritsa a răspuns:

Stiti de ce s-a inventat mitul cu blondele? O bruneta a fost lasata de barbat pentru o blonda. Acea bruneta frustata a inventat asta si alte proaste care nu-s blonde continua laughing
Eu nu v-am jignit pana acum dar daca ma provocati straight face
Eu n-am nimic cu brunetele sau satenele dar care e problema cu blondele? Eu sunt si nu-s proasta dar nici geniu.

| russiangirl_2817 a răspuns:

Culoarea parului...nimic altceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin tot. Nicio femeie nu se aseamana cu alta. Poate doar prin faptul ca sunt femei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@bulinutza123 si eu sunt blonda si asta nu inseamna ca nu sunt inteligenta sau frumoasawinking deci sa inteleg ca u esti o bruneta frustrata ca prietenul ei a lasat-o pentru o fata mai frumoasa si cu ceva in cap care era blonda? thinking

| gepetry10 a răspuns:

Prin culoarea paruluirolling on the floorhee hee

Întrebări similare