| seeya a întrebat:

Prin intermediul "cumnatului" meu am intalnit un baiat care lucreaza la tatuaje ' Mara', cand mergeam la munca ma uitam la el, ii zambeam etc. Vroiam cu orice pret sa il am, dar dupa ce sora mea (cea mai buna prietena a mea) a iesit cu prietenu ei si cu acest baiat, el incepuse sa bata apropouri ca mie mi-ar placea de el si daca vreau nr lui il pot lua de la cumnatamiu. sora mea a zis ca sunt virgina, fata cuminte si sa nu se atinga de mine pentru ca el este fustangiu (isi bate joc de fete) A 2-a zi nu l`am bagat in seama am facut crize cand am auzit cat de increzut poate sa fie baiatu asta, chiar daca imi place de el am inceput sa neg tot. El a intrebat`o pe sora mea de ce nu l-am mai bagat in seama si ea i-a zis cuvant cu cuvant tot ce am zis eu " nu-mi place de el fata eu nu ma uit la increzuti si la blonzi ca el si multe alte argumente jignitoare" el la auzul acestor cuvinte a ramas "intact", a zambit si a schimbat subiectul. Aseara cand am iesit eu cu sora mea si cu cumnatamiu a venit si el cand trebuia sa plecam noi s`a uitat la mine insistent si a zambit (asta mult timp) eu cu sora mea am plecat, cumnatamiu a plecat cu el
Aseara dupa ce m`am pus in pat am stat 2-3 ore pana la vreo 4 dimineata si m-am tot gandit la el, la noi 2 cum ne-ar sta impreuna si asta fac de 3 seri incoace. Pur si simplu nu mi`l pot scoate din minte, nu vreau sa fiu cu el. Sunt virgina si nu vreau ca asta sa fie un beneficiu pentru el, inca un trofeu in plus. Este un increzut si jumatate (asta e ce gandesc) dar inima imi zice cu totu altceva. Nu stiu ce sa facc help meee`! fuunda xD

Răspuns Câştigător
| Sanzyka a răspuns:

Probabil el nu te place vrea doar sa fi un nou trofeu in vitrina lui...crede-ma un baiat care vrea ceva face orice sa aiba chiar daca ii ia mult timp dar nu se lasa batut. Incearca sa gasesti un alt baiat mai frumos cred ca sunt destui si ai sa vezi ca o sa il uiti nici nu ai s aiti aduci aminte ca ti-a placut de el sau ca l-ai intalnit. Asta depinde doar de tine ce vrei s afaci in continuare happy

6 răspunsuri:
| ingerashhhh a răspuns:

Uita-l,increzutii mereu stiu cum sa atraga in placa lor,mai ales fete virgine si un pic mai timide,e un badaran,nu te merita dragut-o, decat mai tarziu sa regreti, mai bine acum incetul cu incetul sa renunti la el si la gandurile cu voi 2

| Helpmeeveryday a răspuns:

Uite ce zic eu, daca il placi si dupa cum ai scris el te place. Vorbeste cu el si spune-i ca nu ai vrut sa il jignesti dar erai putin nervoasa si ai spus ce ai spus, apoi dai impresia ca il placi foarte mult, dar nu te lasa dusa de val, lasa-l cateva luni bune sa umble dupa tine, nu il saruta sau mai stiu eu doar vorbeste cu el calm, frumos.Si apoi ii va trece lui toata nebunia asta cu fetele si se v-a indragosti de tine.Atunci actioneaza, fa-i complimente.Chestii si lasa-l inca ceva vreme sa cada in plasa ta.si dupa fii cu el.
Apoi o sa fie un HAPPY END!

| AlexMilotin a răspuns:

Te rog citeste ilustrata asta si o sa intelegi de ce nu il poti scoate din cap http://9gag.com/gag/211561/

E o reactie comuna la toate femeile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi bad boy care prin dragoste poate fi schimbat, dar ai foarte mare grija deoarece poate fi badaran si multe fete patesc dupa sa sufere deoarece ei vor doar sa le dezvirgineze.Nu pierzi nimica daca te intalnesti cu el si vezi ce-i poarta capul,poate ca e asa cum iti doresti tu, incearca sa nu pui suflet din prima pentru ca poate nu e asa cum speri tu, dar poate e si atunci totul va fi bine.E alegerea ta :*

| seeya explică:

Am 17 ani pentru el e u "woow" ca inca mai sunt virgina am omis sa spun ceva el cand a auzit ca sunt vigina a inceput sa`si da aere ca vai doamne ma dezvirgineaza si ca asta nu este o problema...tocmai de aceea am facut eu "crize" si l`am jignit cand am auzit ce a zis el.

| delph a răspuns:

Nu inteleg care e legatura cu virginitatea? oricat de increzut/badaran ar fi el, nu te poate obliga sa faci ceva daca nu vrei! stii, uneori si un "bad boy" se poate schimba radical daca gaseste fata potrivita! asa ca, gandeste-te cu adevarat la ce vrei! bafta.