| Radeas1 a întrebat:

Prin masturbare se elimină sau se secretă testosteron? Adică te maturizezi la față după masturbare, se îngroașă vocea mai tare, apare mai mult par pe corp?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lol, nu... nu are nicio treaba

| Emilian65 a răspuns:

Da, in urma masturbarii se produc toate fenomenele de care ai amintit tu.

| ywar a răspuns:

Da de la 6 masturbari in sus pe zi ai sansa sa canti precum un bariton. De la 15, vei auzi mai bine iar de la 35 vei avea par pe piept ca un barbat adevarat, posibil maimuta!

| kiri11 a răspuns (pentru ywar):

Pentru femei, dacă se masturbează, acelasi lucru se intampla?

| ywar a răspuns (pentru kiri11):

Devin soprane happy sau neveste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostii,nu masturbarea ingroasa vocea si creste parul. La varsta adolosecentina vovea ca si corpul sufera modificari.Parul va creste si vocea se va ingrosa natural, nu din cauza masturbarii.Nu trebuie acum, ca sa arati mai „barbat „ cu piept sa-i dai in cap frecvent daca nu esti genetic paros.

| Radeas1 explică (pentru anonim_4396):

Nu era intrebarea pentru mine, am 18 ani, ce sa mai cresc...Citisem undeva ca de aia copiii sunt mai maturi de la
13-14 ani, pentru. ca fac acest "sport" frecvent. Si de aia intrebam, "sportul" de a "da" in cap sporeste nivelul de tes
tosteron sau il scade? De aia intrebam daca se maturizeaza fata, apare parul pe corp, si se ingroasa vocea. Era doar
o curiozitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Radeas1):

Nu are nicio legatura. Maturizarea timpurie a fetei are ca factori stresul, munca si alte minuni dinastea.Si invatatul de ce nu? Masturbarea este doar de a elimina acest stres si cred ca e benefic, cel putin asa zic medicii din ziua de azi, dar nu exagerat ca dauneaza la creier.

| Radeas1 explică:

Mda, daca pui o intrebare nu poti fii luat decat la misto. Am avut si eu o curiozitate, nu sunt un copil de ala de 11 ani care si-o da in cap de vreo 10 ori pe zi.

| CISCO a răspuns:

Nu nu se intampla nimic poti sa faci toata viata ca nu se intampla nimic.

| slm93 a răspuns:

Aolo mai grav....iti apare par in palma!

| Liberrr a răspuns:

Ba are legatura mare. Prin eliminarea spermei se elimina si zincul, magneziul calciul si alte vitamine si minerale esentiale in organism pe care greu le mai iei din alimentatie, mai ales cea din zilele noastre. Cel mai bine e sa iti conservi aceasta energie si sa o transferi catre alte lucruri mai importante. Masturbarea nu are ce cauta in viata unui om pentru ca nu ajuta la nimic bun. Iti vlaguieste trupul si mintea. Si nu mai crede in toate porcariile astea de studii, pentru ca societatea din ziua de azi nu vrea decat sa fim niste paraziti infecti consumatori, fara putere de lupta.

| doctorandus a răspuns (pentru Liberrr):

Vad ca esti adeptul unor teorii paranoide ale conspiratiei. Consensul medical e explicat pe http://ro.wikibooks.org/wiki/Medicin%C4%83/Masturbare

| Delocimportant a răspuns (pentru Liberrr):

Inseamna ca aceleasi urmari sunt si atunci cand faci sex, nu, fiindca, in cele din urma, elimini sperma?