| DoarEuEu a întrebat:

Prin OB te poti dezvirgina,raspuns urgent, dau funda.

9 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Nu..nu potiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exclus asa ceva.

| TănaseDavid a răspuns:

Nu e destul de groasa

| adinuti a răspuns:

Pai cand te duci la farmacie sau la magazin ceri pentru virgiine

| Oana92 a răspuns:

Nu, dar nu iti recomand ob-urile, usuca prea tare peretii organelor genitale

| Andradacopilnebun a răspuns:

Nu te dezvirginezi, pentru ca nu e destul de lung si nici suficient de gros. Ca sa fi sigura ca ramai virgina [in caz ca nu ne crezi pe noi], sfatul meu este sa folosesti obeuri mini, sunt pentru 2 picaturi si sunt foarte bune. Eu am folosit si cat am fost virgina si acum ca nu mai sunt. Chiar daca nu mai sunt virgina, tot mini pentru 2 picaturi folosesc si nu am probleme deloc, adica nu m-am patat niciodata. Sunt mai bune decat absorbantele pentru ca menstruatia nu prinde aer si nu incepe sa miroase[dezgustator dar asta-i viata de femeie laughing], trebuie sa il schimbi undeva la 2-3 ore pentru ca nu e indicat ca sangele sa ramana in tine foarte multa vreme. Si in caz ca nu stii, obeul nu trebuie scos cand mergi la baie, am observat ca multe femei il scot crezand ca urina se elimina prin orificiul acela..nimic mai gresit! Sunt doua orificii, unul e pentru a urina si unul pentru a elimina menstruatia si pentru alte lucruri rusinoase laughing)))) Daca ai alte nelamuriri, imi poti lasa mesaj si vorbim. :*

| noname2021 a răspuns:

Nop

| Andraax3 a răspuns:

Ba da...te poti dezvigina cu OB, deoarece in timp ce se umple cu sange se ingroasa si se face mult mai mare...

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Nu te poți..de unde ai luat așa prostie? eu le foloseam cînd eram virgină..tot ok nu te stresa)

Întrebări similare