Bineinteles ca exista cateva boli infectioase care se pot transmite si prin sex oral. Cu conditia ca persoana respectiva sa fie infectata. Daca persoana respectiva nu prezinta garantia necesara in privinta starii ei de sanatatea, in acel caz si in cazul sexului oral trebuie sa fie folosit prezervativul. Sanatate!
OK multumesc, dar prin sarut se pot lua boli? adica macar acolo sa nu imi fie frica
Da se poate herpes, gonoree, sifilis și cele care se transmit mai rar sunt chlamydia hpv, hepatita a b și c și HIV.
Si cum fac atunci? Nu vreau sa fac sex cu ea, cum as putea sa ma satisfaca?
Pai te poate satisface și dacă îți face protejat sau dacă nu vreți sa întrețineți relații sexuale puteți face petting de început
Petting te referi la partea de dinaintea sexului? sau ce inseamna mai exact
Mângâieri, săruturi, atingeri în zone intime și act sexual non-prenetativ adică sex fără penetrare
Am inteles mercii Auzi nu mai inteleg un lucru, deci daca se poate trasmite prin oral o boala, asta inseamna ca se trasmite prin saliva? deci si prin sarut se poate lua? Sau, daca nu prin saliva inseamna ca la atingerea pielii? nu inteleg...
La atingerea pielii în special în zona intima se poate lua hpv sau herpes genital prin sărut se poate transmite herpes bucal dar mi greu sa cred ca ar avea asa ceva doar nu e una de pe traseu o cunoști ma gândesc
Totuși bolile ce se transmit prin sărut sunt
Hpv
Herpes simplex
HIV dacă sunt prezente răni în cavitatea bucala
Virusurile hepatice dacă prezintă mici leziuni sângerânde la nivelul cavității bucale
Și mononucleuza
Ști ce a remarcat eu ca de ceea ce ți teama nu scapi