Neutru,ce fac alti nu e treaba mea, homosexualitatea nu e normala, normal este sa te reproduci cu sexul opus, asa vad eu evolutia
Pro - dacă se desfășoară doar în spațiul lor privat.
Contra - dacă se desfășoară public și mă agresează vizual (valabil și pentru hetero)
Presupun că întrebarea nu solicita și o referire la drepturi.
E o falsă problemă bro.
Legea din România așa cum e în momentul de față, permite și persoanelor singure, femei sau bărbați, să adopte copii. Nu e necesară căsătoria pentru asta.
Deci în momentul de față, un bărbat singur sau o femeie singură pot să adopte un copil indiferent dacă e homosexual sau heterosexual.
Pro. Este un drept pe care l-am negat prea mult timp. Faptul ca ar adopta, mie una nu imi creeaza sentimente negative. Prefer sa stea copiii in familii homosexual decat pe strazi sau orfelinate.
Un amestec de pro si contra.
Contra-ul se datoreaza mediului in care am crescut. Toata familia facea misto de homosexuali, ii considera niste prosti, asa ca am ajuns si eu sa ii consider astfel. Desi asta e o prejudecata. Evident, daca as fi crescut intr-un mediu in care vecina de la 2 e lesbi, iar vecinu' de la parter e gay, probabil ca as fi considerat-o ca fiind normalitate.
Pro-ul e incercarea ratiunii de a trece peste bariera impusa de prejudecati, spunandu-mi ca nu e vina lor ca au ajuns asa.
Si intr-o oarecare masura nu ma intereseaza prea mult. Nu au cum sa imi afecteze viata faptul ca Gigel si Ionel se iubesc in fund intr-un sat uitat de lume, din judetul Vaslui.
Pe langa asta, pana o sa ajung la momentul in care sa am un vecin gay si vanzatoarea de la magazin sa fie lesbi, probabil ca o sa fiu deja batran.
Dar, daca ar fi sa inclin balanta, as inclina-o pentru "contra".
Https://www.tpu.ro/......are-nu-se/
citeste te rog acel raspuns, cred ca va lamuri multe
Q cică înseamnă queer
adică și ei recunosc că sunt ciudați
Abominatii!
?
Despre ce comunitate ai vorbit pana acum? La aia ma refeream si eu/
Astia sunt handicapati. Ce nume isi mai dau.
Ai dat-o cu bata-n balta, mai bine taceai...dar asa se intampla cand vrei sa dai o poanta reusita, ti-o iei in freza.
Și pro și contra, mai mult contra pentru că am văzut cum au evoluat în țările care i-au acceptat.