| Shriti a întrebat:

Pro sau contra masturbarii? Argumente.

Răspuns Câştigător
| Seba2013 a răspuns:

Contra masturbarii.
Masturbarea este un comportament primitv, si trebuie controlat acel impuls.

Daca medicii o recomanda, cerele dovezi.

Intreabai asa:
Care este mecanismul excitatiei, si dupa ce iti raspunde intreabai despre mecanismul stresului.

O sa vezi ca activeaza acelasi mecanism, si doctorul o sa se incurce in notiuni.

76 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pro clar
1 nu iei nici o boala
2 e gratis
3 e sanatoasa fizic si pentru minte
4 isi descoeri zonele placeri mai ales pentru fete
ps asta nu inseamna sa devii dependent de asta si sa o faci cand isi vine cheful si iubita e in cautare de alte cardurii pardon e la shoping
in viitor vreau sa existe fete robot care sa fie femeii pefecte sa faca ce vrem noi, asta e visul la orice barbat tocmai am vazut e machine

| Shriti explică:

laughing chestia cu papusile m.a impresionat

| LoveSleep a răspuns:

Ești cam curioasă, sigur reziști până după căsătorie?

| Shriti explică:

Zici ca.s cam curioasa, ai?winking
Nu stiu, poate rezist, poate nu, cum o fi asa a fi.
Glumesc, laughing

| Lawliet14 a răspuns:

In cazul femeilor e mai usor sa rezisti. Prefer sa nu ma pronunt, insa despre desfranare pot sa spun ca e pacat.

| princess004 a răspuns:

Contra, clar!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai oferit fundita celui mai "inteligent" raspuns. rolling on the floor Chiar de ce m-as mira? v-ati intalnit si va si potriviti perfect, sacul cu petecul. laughing

| Shriti explică:

Mai corbulealbrosu!
Tine.ti glumele pentru tine, ca nu avem nevoie de ele

| Suck a răspuns:

Imi amintesc de tine, esti cea cu sexul dupa casatorie. Masturbarea e eficienta atata timp cat nu exageram.

| Suck a răspuns (pentru Seba2013):

Nu te-ai masturbat niciodata?

| Shriti explică:

Nu, BestKiller, niciodata.

| DanielBzt a răspuns:

Pro.
Practic zilnic de la 12 ani si sunt perfect sanatos xD, nu vad probleme.

| Supplexa a răspuns:

Pro. Fiecare e liber sa faca ce vrea cu corpul lui. Dar eu tot nu inteleg unde e asa mare placere laughing))

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna! Ce vârstă ave ti? Multumesc mult.

| Shriti explică:

14 ani (depinde pe cine intrebi)

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Shriti):

Consideri ca am dat raspunsul in nestiinta de cauza sau in gluma? Te inseli draga mea si inca foarte tare. Sau te supara adevarul spus fara menajamente?

| Shriti explică:

Nu, nu ma supara, dar nu e nici cine stie ce amuzant.happy

| Seba2013 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Acest raspuns ti se potriveste si tie.
Sau tie nu...ca tu ai neurocortex?

| Shriti explică:

Hahahastraight face

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Seba2013):

Mai idiotule, ti-am trimis materialul cu neurocortexul, dar se pare, adica nu se pare deoarece este sigur, ca nu ai reusit sa intelegi ceva fiindca nu cunosti limba englleza.

| Seba2013 a răspuns (pentru Shriti):

Cu corbulalbrosu, am avut o discutie in care ii ceream sa imi explice mecanismul excitatiei sexuale, si el a inceput sa ma injure.
Daca este adeptul masturbarii, ar trebui sa fie calm si sa explice, nu sa injure.

| Shriti explică:

Draga Seba2013, mai bine sa nu atrgeti atentia la stfel de specimene, ca sunt multi de.al de ei oe lumea asta.

P.S. ii cunosc si eu caracterul, ce sa.i faci, asa e firea lui

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Shriti):

I-am explicat atunci foarte civilizat si i-am spus asa : Daca doresti cu adevarat sa-ti dai TU seama daca masturbarea ma linisteste PE MINE sfleteste si hormonal te invit pe tine sa ma masturbezi manual sau oral dar cu promisiunea ca nu mi-o musti OK? Procedand astfel CONCLUZIA o tragi chiar tu prin observatie directa. Vad ca acum o da la intors laughing Eu imi mentin oferta.

Eu nu am vazut sa se scrie depre neurocortex, poate o fi pe limba pasareasca, ca pe engleaza se spune neocortex.

Te-ai luat de mine cand am scris neocortex, ca nu stiu sa scriu, ca asa ceva nu exista.

Asa ceva nu exista?
Esti penibil omule, pe tine te intereseaza altceva.
Daca nu te intereseaza adevarul, si cauti bataie spune, ca ne vedem, si sunt bun si la asa ceva.

| Shriti explică:

O, Doamne, asta chiar a fost buna laughing

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Seba2013):

Chiar ma crezi omul grotelor? Nu poti intelege ca facem parte din doua categorii sociale cu cultura, educatie si civilizatie total deosebita? Nu m-as putea injosi intratat incat sa-mi rezolv diferendele cu forta muschilor si nu a cortexului.

Daca ai fi destept, mi-ai explica mecansmul excitatiei, nu te-ai face de rusine cu limbajul acesta obscen.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Contra este un lucru urat

| Shriti explică:

Seba2013, lasa.l in pace pe corbul acesta, daca el singur zice ca face parte din alt mediu, sarmanul, poate nu a avut acces la educatie si a aprins din auzite un cuvant asa mai lung, NEUROCORTEXUL laughing

Întrebări similare