O vorba din batrani spune, o masturbarea la vremea ei face cat 10 femei. aceasta vorba a fost transmisa din generatie in generatie timp de 20 de secole
Fiecare face cu viata si viitorul sau dupa cum doreste. Personal sunt contra acestui sport si sa nu te mire faptul ca la o varsta destul de mica iti va trebui o funda rosie. Stiu, sunt foarte multi viteji care spun ca acest sport nu e daunator, dar acestora le recomand sa citeasca mai multa lectura de specialitate.
Am citit un articol al unui "mare "gazetar, director de ziar, in care spunea ca la el la tara, gainile fac pui, nu oua, adica ele se inmulteau prin pui. Mult mai tarziu, intrebat despre acel articol, el a raspuns senin ca scrie ceea ce vrea poporul sa citeasca! Acum, acest ilustru gazetar este un "si mai mare" analist politic, economic etc, si-l vedem aproape zilnic la diverse posturi tv, bucurandu-se de un mare succes.
Stiinta nu-i gazetarie, aici vorbim de consensul medicilor si al psihologilor, nu de ziare de scandal.
Neutrino, daca vezi un medic care iti recomanda masturbarea, intreaba-l asa:
Domule doctor, la stres apare adrenalina si noradrenalina?
Si el o sa spuna da, si poate imbolnavi organismul.
Dupa aceea intrebi:
Dar la sex, apar acesti hormoni?
Si el o sa tot da.
Daca la stres, ne poate inbolnavi acesti hormoni, pentru ca asa mi-ati spus domnule doctor.
De ce la masturbare, care mi-ati spus ca activeaza aceeasi hormoni, nu mai poate sa imbolnaveasca organismul.
Sa vezi, cum o sa ramana, masca, pentru ca se contrazice in propiile concepte.
Contra pentru ca cauzeaza cancer si nu vreau sa mor.
Uite aici:http://www.webmd.com/......ancer-risk
Proro e foarte buna in plus te simti foarte bine. Cauta si pe wikipedia si informeaza-te nu o sa ti se intample nimic rau.
Pro daca esti gammer - pentru ca nu vei avea vreo prietena prea curand.
Contra daca ai prietena - cica "din cand in cand o masturbare face cat 10 femei" Posibil poate
EdwardEtc întreabă:
Escov_Nicoleta_1997 întreabă: