Bună.
Mai poţi fi pro dacă ai rupt relaţia?
Fiecare pe drumul său şi atât!
Pa, pa.
Pro in cazul unei relatii in care au fost sentimente adevarate. Totusi, e destul de greu. Nu va mai fi la fel si pot aparea frustrari. Se intampla totusi ca pastrand relatia de prietenie, dupa cativa ani ( timp in care va schimbati un pic ) sa va dati seama ca va potriviti de minune totusi si sa va impacati. Intotdeauna voi fi prietenul fetei care a tinut la mine indiferent daca a fost vina mea sau a ei. Chestia asta are aplicabilitate in general in cazul in care despartirea a fost din cauza unor incompatibilitati. Iti spui ca nu va potriviti asa bine desi tineti unul la altul. Astfel pastrezi legatura cu el / ea si poate dupa un timp ( in care va schimbati felul de a fi un pic, poate va mai maturizati ) va impacati si traiti cea mai frumoasa relatie.
Contra.Mereu mai pastrezi sentimente pentru fostul. O asemenea apropiere poate fi periculoasa
Depinde de relatie!
Eu am f putini fosti cu care nu tin deloc legatura. Pt ca asa au meritat!
Iar 2 fosti prieteni imi sunt prieteni extrem de buni.
Cu cel cu care am fost cel mai mult timp si am locuit impreuna, dorm in pat cand e cazu si nu se intampla absolut nimic intre noi.
Dorm cu el in caz ca nu avem o relatie.
El nu a mai avut de cand s-a despartit de mine, eu in schimb...destule
Alt fost prieten, imi este confidentu principal
Am avut si o mica escapada acum cateva luni.
Iar de sentimente nu mai e vorba cu nici unul dintre ei.
Eu sunt o fire mai cerebrala. Iubesc cu mintea intai si separ f bine sentimentele de ratiune.
Astfel incat pot sa ma comport ca o f buna prietena, fara sa mai simt ceva. Pot sa fiu prietena acolo unde altadata am fost iubita
PRO:d dupa o relatie matura, este normal sa ramai amic/prieten cu persoana pe care ai iubit-o ani la rand
Sunt pro doar daca merita tipu/tipa
de ce sa ne comportam ca niste straini dupa ce se termina relatia
ar trebui sa ne zicem macar un buna ce faci
Nu este bine sa fii prieten dupa ce ai terminat o relatie poate sa se supere actualul si sa rupa relatia cu tine
Contra
Atunci cand o sa ai un nou iubit si o sa treci pe lanhga fostul pe strada si o sal saluti, s-ar putea sal pierzi si pe actualul
Pfff depinde
daca fostul merita si nu e un marlan dupa ce s. a terminat totu' PRO
dar daca e un mare marlan CONTRA
fostul meu iubit(a) nou(a) meu amic(a)
Sunt pro, deoarece ai stat cu aceea persoana o perioada de timp si chiar te cunoaste foarte bine(cel putin asa este in cazul meu)si atunci cand ai nevoie de ceva fostul/fosta chiar iti poate fi de folos.De cele mai multe ori prietenia dupa relatie se transforma din nou in relatie! Si totul este perfect!
Si pro si contra! (sic):
Pro - daca e vorba de fostele mele relatii, (lupul pe unde a mancat o oaie tot mai trece)
Contra - daca nu e vorba de fostele mele relatii (din acelasi motiv)
Cred ca despre asta e vorba pe scurt; restul se ascund dupa deget
Laurretta întreabă: