Daca iti doresti sa o faci, fa-o.
Nu astepta sa-ti spunem noi ce sa faci, daca simti ca vrei sa incerci si pana la urma doar asa iti vei da seama daca iti place sau nu.
Dacă dai contra, e cel mai bun sex anal!
Ce să spun? nu e pentru oricine. Dacă știi cum și ai cu cine, e ok.
Vai draga, dar tu stii, ce face fundul? Ori amu ca fata, atat de mult te respecti tu pe tine.
Dar de ce ai nevoie? Implica durere, o situatie de inferioritate fata de partener, nu se poate exclude ceva mizerie, care ar accentua inferioritatea, o fortare a sfincterului anal, si multe altele. Nu e preferabil sa faci sex normal in continuare?
Nu stie ce e aia respect. Parintii incearca sa le impuna respectul de sine dar ele nu vor. Păcat! Singure se subestimează.
Man am mai facut-o uneori dar nu sunt fata sa iti zic cum e prietenei mele ii place uneori dar nu are chef foarte des mie imi place e diferit. e decizea ta daca vrei sa faci sau nu, important e sa stii sa relaxezi fundul ca atunci cand stai pe veceu sa faci nevoile ca altfel sunt stransi muschii si sfincterul si e dureros. de asemenea e mai bine sa o faci dupa ce ai fost la toaleta pentru ca anusul se curata foarte bine singur in timpul defecarii si atunci probabil e cel mai curat.
Contra
Halal demnitate de femeie
Numai postează pe grupul asta.
Băi mă amuzati sincer ducetiva mă pe centura si dați de un psihopat si fa face toate curiozitățile pe care le aveți, poate fa *** si o bătaie buna să vă învățați minte
linarkfts întreabă: