Bun. Si acum ca toti te-au luat cu zaharelul vin si eu din urma.
Esti ipocrit. Atat fata de lume in general cat si fata de tine, ceea ce e mult mai grav.
Cum poti la 25 de ani sa stai in spatele unui pc si sa nu risti... daca tot zici ca ti s-a pus pata pe tipa asta? Tu ai pretentia ca totul sa iti pice in poala? Crezi ca tu stai comfortabil pe un scaun, trantesti 2 declaratii de amor si gata? Tu nu ai invatat ca nu asa se intampla lucrurile?
Internetul nu este un loc de intretinut o relatie. Este pur si simplu un instrument prin care poti cunoaste un om. Atat!
Trebuia sa te risti si sa mergi sa o vezi "amical" prima data. Nu sa-i bagi povesti de dragoste pe internet.
Esti un romantic? Nu se vede! Daca esti un romantic stii ca gesturile vorbesc cat pentru 3000 de epitafuri de marimea astuia de l-ai scris tu aici.
Prin faptul ca iti ascunzi personalitatea demonstrezi ca esti un om slab, plin de complexe de inferioritate. Iti e frica sa dai piept cu lumea. De ce? Ce ti se poate intampla? Sa suferi? Asa si? Ce se intampla? Sau crezi ca suferinta te darama? NU, nu te darama ci te ridica din ce in ce mai sus.
Iti plangi de mila dar nu faci nimic.
Ai pretentia de la altii de sinceritate dar tu minti si cand respiri.
Mor pe voi, unii barbati, cand va aud : vai am iubit o data si am suferit asa ca ma inchid in fata iubirii? Hai pe bune! O DATA? Ati patit si voi asta o data-2 ori? Eu inseamna ca trebuia sa ma omor de multe ori pana acum.
Trebuie sa iti infrunti temerile. Trebuie sa te decizi sa traiesti cu adevarat. Abia apoi sa te gandesti sa legi ceva de durata cu cineva.
Pana atunci n-ai nici o sansa.
Cat depre fata asta... incearca sa te imprietenesti iar cu ea intai online. Apoi pentru numele lui Dumnezeu, du-te sa o cunosti in persoana. S-ar putea sa ai o surpriza si sa iti dai seama ca nu e deloc ce ai crezut tu si sa-ti treaca obsesia asta asa...instant.
Sau poti avea norocul sa fie ceva impartasit si sa ai ceva frumos de povestit la nepoti.
Imi pare rau daca am fost prea abrupta in exprimare dar consider ca dulcegariile nu ajuta la nimic. Sper ca esti genul de om care prefera o parere sincera si nu una falsa si data la misto.
Intr-adevar aveai nevoie sa te descarci!
De atata timp tii totul in tine, creezi monstri si ingeri, singur in mintea ta, vorbesti numai cu tine si era cazul sa te reintorci intre oameni...
Nu stiu de cat ajutor iti pot fi eu, raspunsul lui @Andu21 mi se pare aproape complet, dar o sa incerc.
Iti ascunzi fragilitatea sufleteasca perfect in viata ta de zi cu zi si am impresia ca ti-ai facut o datorie de onoare din a pastra bine ascuns omul din tine.
In conditiile astea, lumea din jur iti da ceea ce-i dai.Raceala si superficialitate.
Da,petreci aparent bine,te "distrezi",ai o viata plina.
Dar nu ai nici o sansa sa cunosti cu adevarat o fata,pentru ca nici nu o lasi,nici nu esti curios.
The One a aparut in conditiile tale de siguranta,acolo unde tu te-ai simtit comod sa te dezvalui,dar tocmai pentru ca n-o mai facusei vreodata,ai reusit sa strici totul. Dragostea este mai sperioasa decat unda apei,ai tulburat-o,a disparut!
Acum,va trebui sa-ti revizuiesti ideile si felul de a fi.E singurul sfat pe care il am.
Faptul ca The One a aparut,chiar daca ai pierdut-o,este o confirmare a faptului ca poti iubi,ca iti poti pune in mainile unei (alte) fete suflet, sperante si romantism.
Nu transforma povestea care s-a sfarsit intr-o obsesie paguboasa, inchei-o si deschide-te spre lumea din jur.
Fii mai atent, in mod sigur esti un romantic incurabil, dar spirit de observatie nu ai.
Esti inconjurat de prieteni si fete.Crezi ca nici una,chiar nici una dintre ele nu ascunde un suflet adevarat? N-ai fost curios niciodata sa afli si te-ai aparat cu inversunare,nu cumva sa inteleaga cineva adancurile tale...
Renunta la tactica ta,nu e buna,oamenii se vor comporta cu tine in functie de cum te comporti si tu cu ei.
Permite-le sa se deschida in fata ta,invata sa-i intrebi,sa-i starnesti si vei descoperi adevarate comori.
Toti ne aparam,mai mult sau mai putin, intre ceilalti.Dar o vorba justa, o privire inteligenta, un zambet de intelegere superioara, ne ajuta sa ne descoperim afinitatile si simpatiile.
Da-le o sansa celorlalti.Si tie.
Si fluturii din stomac vor reveni, ca si o reala The One!
Mult zgomot pentru nimic. Pacat de cei 25 de ani pe care ii ai. Se zice ca atunci cand Dracul a tuns pisica a spus: zarva multa, par putin.
De ce pacat neutrino? Daca nu esti capabil de a te relata, sau a privii intrebarea din punct de vedere obiectiv, astfel incat sa fi in stare sa dai un raspuns pe tema subiectului/intrebarii, de ce te mai obosesti sa scrii ceva? E nimic pentru tine probabil. Se zice ca atunci cand un om schiop se inscrie la un maraton e si orb si... ma abtin.
E bine sa te abtii, pana inveti putina gramatica. Pana atunci...multa sanatate.
Ai scris o carte pentru a spune un lucru simplu. Ai cunoscut o fata pe internet, te-ai indragostit de ea, i-ai spus, ea nu a raspuns la fel. Nu inteleg ce explicatii mai vrei, daca simtea la fel reactiona cu diferit. Momentan are pe altcineva si e rece cu tine.
The one that got away for sure. Jumatatea plina a paharului e ca oricum nimic nu a fost real. Pe internet e extrem simplu sa te indragostesti de cineva. Cunosti doar franturi din personalitatea cuiva si restul il umpli cu lucrurile pe care ti le-ai dori tu. Te indragostesti de un ideal, nu de o persoana.
Mergi mai departe.
Buna,ar fi trebuit sa o iei cu incetisorul,poate acum nu se mai intampla asa,ar trebui sa o uiti si sa iti faci o relatie serioasa, lasa naibi aventurile de o noapte ca timpul trece si cand vei ajunge batran iti va parea rau ca ai fost atat de neatent cu persoana, iubirea si viata ta, dragule timpul nu iarta pe nimeni! Asa ca te-as sfatui sa lasi convorbirile virtuale si fa-te baiat de casa, la varsta ta ar fi trebuit sa fii si insurat si poate si un bebel! Bafta iti doresc
Da tu ar trebui sa te apuci sa scrii romane, ai talent. Insa ceea ce priveste THE ONE, chiar sa stii ca are rost sa mergi la ea, stii citeodata sotii nu stau in calea celor care iubesc cu adevarat, dar prietenii cu atit mai mult.
Insa vreau sa-ti dau o intrebare tu esti sigur ca ea era fata? se intimpla ca sunt baieti care fac haz dindu-se drept fete(eu tot am facut-o ) daca esti sigur fa tot posibilul sa stii ca merita
Nu stiu cum va decurge relatia ta cu aceasta fata pe viitor, dar probabil ca ar trebui sa mai faci cel putin o incercare inainte sa reunti. Poate una face-to-face de data asta. Nu cred ca ai nimic de pierdut. Iar daca treaba nu o sa iasa cum iti doresti tu, atunci te poti apuca de scris romane, ingropandu-te in munca si ascunzandu-te astfel de prea multe interactiuni directe cu oamenii. Ai talent, captezi atentia si atragi prin stilul folosit atunci cand relatezi ceva, desi cand scrii nu poti folosi o masca si inevitabil, ii vei lasa pe cititori sa te vada asa cum esti.
mult succes in viata pe toate planurile
Salut, nu stiu cum de am avut rabdare sa citesc atat, dar am avut un sentiment ca situatia noastra se aseamana, in multe puncte de vedere.
Sa iti relatez pe scurt in cateva puncte:
1. Eu Bucuresti (la momentul respectiv), ea Alba Iulia.
2. La fel ca tine (o sa te rog sa imi scuzi repetitivitatea, dar o sa continui cu ea), ne-am cunoscut pe un joc online, din intamplare.
3. La fel ca tine, la inceput vorbeam de lucruri nesemnificative.
4. La fel ca tine, am ajuns sa simt acei fluturi in stomac, nestiind cum, de cand sau de ce.
5. La fel ca tine, m-am deschis in fata ei, mi-am pus sufletul pe tava in doar cateva discutii, mirandu-ma si eu de cum am putut face asta.
6. La fel ca tine, nu am considerat ca distanta era o problema.
7. Etc. (intelegi la ce ma refer)
Dar, diferenta intre situatia ta si a mea, a fost ca ea avea iubit de 5 ani de zile, eu eram "un albin".
In fine, s-a despartit de el pentru mine, relatia a fost una foarte frumoasa timp de 8 luni de zile, cand, deodata, ceva a scartait, ceva s-a rupt, numai era la fel, asa ca am pus punct si am ales sa plecam in tari diferite (ea Germania, eu Anglia), iar de atunci numai vorbim altceva in afara de "buna - buna, ce mai faci?".
Acum revin la acel "la fel ca tine", vreau sa zic ca nu trece o zi pe langa mine sa nu ma gandesc la ea, asta dupa ce a trecut destul de mult timp de la despartire. Am redevenit "albin"-ul dinaintea ei, aici agati cu un suc/votca la pub, intelegi unde bat.
Chiar daca nu este zi sa nu ma gandesc la ea, am reusit sa trec peste, fara sa caut, am gasit pe cineva asemanator, o amica foarte, dar foarte buna, cu care am putut discuta si m-a facut sa ma deschid ca sa ma pot descarca. I-am spus acestei persoane aproape totul si asta m-a ajutat enorm. M-a ajutat sa privesc inainte si sa imi dau seama inca odata ca acel "THE ONE" (cum ii spui tu) nu trebuie cautat, v-a aparea cand te astepti mai putin. Iar din acel moment, am incercat sa ma strofoc si sa port pica cuiva (nu stiu daca m-am exprimat cum ar trebui, dar sper sa intelegi).
Nu trebuie sa iti dau sfatul pe care il cunosti si de care esti constient deja.
Bafta in continuare.
beausingurlamasamea întreabă: