Trist...
ai drepate, sa stii ca nici eu nu inteleg ce ar putea fi cu reactia lui. Tu ziceai ca a avut niste probleme, ei bine poate chiar asta e cauza...
Eu as zice sa incerci sa il cauti, sa vorbiti si sa lamuriti situatia. Cu siguranta are ceva si poate tine ascuns pentru ceilalti.
E pacat de amandoi daca lasi lucrurile asa, in voia sorti.
Atunci cand e vorba de iubire se merita orice
Bafta!
Poate a aflat ca ai stat cu altcineva cat a avut el probleme . Nu ti se pare urat din partea ta?
Stia chestia asta, nu am avut nimic de ascuns. Eu am incercat sa tin legatura cu el, il intrebam :esti bine? el :da. Dar s-a rezolvat, am renuntat la persoana respectiva si am continuat cu el. Puteam sa nu fac asta sau sa umplu pe doua fronturi dar l-am preferat tot pe el dupa ce nu mi-a mai dat semne de viata pentru o perioada de timp? Iar el a fost ok cu treaba asta.
Dureros.Fi tare si incearca sa nu te mai gandesti la asta:*.Nu ai ce sa faci si mai bine nu il mai cauta:*. Poate ca intr-o zi te va cauta din nou si atunci tu hotarasti ce faci. Tinand cont si de faptul daca in acel moment mai ti sau nu la el:*. Bafta:*:*.
Cineva din cercul lui de prieteni te poate ajuta cel mai bine.afla ce-l framanta si...bafta