| ursuuu a întrebat:

Problema e ca. s. a intalnit intr. o seara cu o tipa in parc. cica sunt vecini.si abia acum au aflat. ce sa fac? de curand am aflat ca ies in fiecare seara.mai merita sa mai fiu cu el? imp e ca tin mult la el. sh mi. e frica sa nu. l pierd. cum pot sa trec peste?

6 răspunsuri:
| BingoRaw a răspuns:

Este sfarsitul lumii?
Daca NU, iti pui aripi si zbori si tu dupa un altulwinking

| iulianh a răspuns:

Gaseste altul.

| Evolution a răspuns:

Păi laughing asigurăte că ce crezi tu e adevărat. (faza cu ieşitul in fiecare seară), cunosc pe cineva care a făcut aceaşi greşeală ca şi tine iar după s-a dovedit că fata era bună prietenă nimic mai mult (ştii e şi difernţă dintre bun/ă prieten/ă şi iubit/ă din propria experienţă )

| MeGustaaaaa a răspuns:

Asigura-te ca se iubesc pe la spate si daca e asa, gaseste alt baiat.

| PatyKan a răspuns:

Pai, ei doi ies in fiecare seara cu un grup de prieteni care locuiesc in zona sau doar ei 2? Daca ies mai multi, nu cred ca ai motive sa iti faci griji.
Sentimentele lui fata de tine s-au schimbat ori se poarta diferit cand vb sau iesiti?
Tu fa cum vrei, dar daca nu esti sigura ca te inseala, eu zic sa lasi lucrurile asa... El iti vorbeste de ea ca de o amica si iti povesteste despre iesirile lor? Daca era ceva intre ei, ori se despartea de tine, ori se vedeau pe ascuns [parerea mea]
Insa doar ei stiu daca intre ei este o simpla prietenie sau ceva mai multhappy

| ursuuu explică:

Ies cu un grup. sh s.a despartit de mine intr.un fel...adica mi.a zis ca nu vrea sa mai continuam.ca nu ma mai iubeste. ce sa inteleg?