Uneori călugăria sau măcar pustnicia temporară este o foarte bună soluţie.
Mă nene, eu locuiesc cu prietena mea de ceva vreme şi avem şi ceva mai mult timp împreună decât ai tu cu fătuca asta.
Şi nici eu nu mă dau în lături de la treburile casei şi mai gătesc şi eu, mai fac şi eu curat când am eu liber şi ea e ocupată. Totuşi, pe de altă parte, să-mi facă mie glume dintr-astea,... păi... am cam încheiat orice socoteală instant.
O iubesc dar mai mult decât o iubesc, o respect. Prin urmare, pretind acelaşi lucru: Să mă iubească dar mai înainte de asta, să mă respecte.
Or pe tine fătuca asta poate te-o fi plăcând dar de respectat nu te respectă.
Poate n-o să-ţi fie fain la început dar cel mai bine ar fi să o termini. Dar nu cu certuri, nu cu reproşuri ci pur şi simplu: "Dragă, rămâi tu cu tipii de pe mess, eu rămân cu viaţa mea. La revedere". Atât şi nimic mai mult.
Las-o să creadă ce vrea şi să te învinuiască cu ce vrea ea. Tu ştii c-ai făcut ce trebuie.
Succes!
Maica, decat cu o nebuna ca asta, mai bine singur.
Tu ti-ai dat toata silinta si nu ai ce sa-ti reprosezi; ea clar nu se va schimba.
Calea cea mai buna e sa mergi mai departe, evit-o!
Deci. Cum nici ei nu i-a convenit ca tu sa stai cu prietenii tai si i-ai lasat pentru ea, asa poate si ea sa-si lase "tipii de pe mess". Poti sa ii reprosezi asta. Daca tot nu inceteaza, eu zic sa ii spui ca vrei o pauza sau eventual sa va despartiti. Iar daca tine intr'adevar la tine, sa vezi cum vine la tine dupa cateva zile si schimbata si tot.
Succes! Fundita?.
Esti de apreciat pentru cum te porti cu ea.Eu zic vreo saptamana sa -ti inchizi telul, sa nu-i mai dai nici un semn, dispari pur si simplu, fara nici o explicatie, apoi deschide-ti telul, sa vezi ce disperata va fi dupa tine. O sa aiba timp sa vada cum e fara tine, si o sa se potoleasca atunci cand o sa vada ca degeaba te complimenteaza unii virtual, cand esti singura si nu are cine sa te alinte. E un pic pustoaica si se simte rasfatata. speri-o un pic.
Pai daca nici cu frumosul nu a inteles, las'o in pace.tot ea te va cauta, daca tine l tine.Stiu ca nu e bine ce iti zic, dar daca vrea sa mai fie cu tine, spune-i ca nu suporti ca ea sa stea de vorba cu altii baieti.
Bafta
Salut, nu stiu ce sa zic la faza cu "vorbeste pe mes cu alti tipi"
Mie mi se pare ca te foloseste, doar sa aiba un iubit, si in momentu in care apare unu' mai bun ca tine, te paraseste, sau o sa caute motive de cearta sa va despartiti ca ea sa poate sa faca ce vrea cu "acel tip"
Nu vreau sa gresesc, poate nu e asa, fiecare persoana gandeste cum vrea, Daca ne-ai fi zis si varsta ei/ta ar fi fost ceva
Fa ce iti cere inima, nu incerca sa o schimbi, ca nu o sa reusesti, timpu o schimba, nu tu.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru mesaje... daca as fi putut as fi dat fundite mai multora dar din pacate se poate doar unuia. M-am despartit de ea si sper ca o sa fie totul bine . Multumesc din nou tuturor. Numai bine.