Nu trebuie sa il saruti, doar un pupic pe obraz. Daca el vine sa te sarute, fa-o, daca nu, nu incepe tu.
Nu ai de ce sa iti fac atatea griji. Am trecut prin situatia ta si stiu cum te simti.Mi s-a intampkat la 15 ani, cu primul prieten. Dupa o luna de vorbit la telefon, cand ne-am vazut, am,, sarit" pe el sarutandu-l..Si s-a cam speriat saracul baiat. De, eram curioasa cum e prima oara.
Daca el tine la tine, te va accepta oricum.Gandeste-te ca poate si el isi face griji cu privire la intalnirea voastra. Stai calma.Du-te increzatoare, imbraca-te dragut, nu prea elegant, dar nici sport, zambetul pe buze si da-l gata!
Este bine ca nu prea iti arati sentimentele caci asa baietii vor profita de slabiciuniea ta pentru ei. Va vedeti si astepti sa vezi ce face el, probabil ca te va pupa pe obraz la inceput, apoi o sa vorbiti, si o sa ajungeti si in tandreturi/sarutari mai incolo, asta daca e sa iti placa de el si invers
Un baiat intotdeauna va da inapoi in situatia descrisa de tine. Asa ca daca nu te dai la el serios, ii poti spune pa pana sa incepeti facultatea. Si daca mai stati mult la povesti nemuritoare, s-ar putea sa intri in ''zona prieteniei'' din care nu mai poti iesi niciodata.
Sfat: da-i feedback-ul pe care il asteapta si joaca-ti cartea. fie ce o fi, nu e sfarsitul lumii. Bafta multa!
Prima oara cunoastel vezi daca va placeti apoi va ganditi la viitor suna logic nu? te inteleg si mie la fel dar ai incredere in tine vei gasi iubirea dar nu fi asa credula, nu crede pe toti de pe net ai grija de tine
linarkfts întreabă: