| anthem_7323 a întrebat:

Problema in " dragoste " - am fost cu un tip 2 saptamani laughing da' ne atasasem unul de altul si chiar ne simteam foarte bine impreuna. Dupaia nu am mai vorbit vreo 3-4 zile iar dupa aia l-am intrebat de ce nu ma mai baga in seama... si mi-a zis ca nimic intre noi nu merge, iar acum are tot felul' de statusuri legate de alte fete... iar cand ii zic cate ceva pe mess nu-mi raspunde. Adica, putea s-o termine finutz, nu cu indiferenta nu? Asta inseamna ca nu m-a iubit?thinking

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Comunicarea este o problema importanta in orice relatie. Putea macar sa-ti zica daca nu-i placea un lucru sau daca vroia ceva anume. Da-l incolo de mut si cauta sa cunosti un baiat mai descuiat. thinking
Bine o zis Garcia Marquez.

| Georgiana05 a răspuns:

Nu avea cum sa te iubeasca. Daca cineva te iubeste, nu face asa ceva.Si chiar dac-a fost ranit in dragoste, nu cred ca asta era calea cea mai usoara de a o termina cu tine.

| georgesur a răspuns:

Inseamna ca i s-a "suit la cap"cu succesul la fete, si incearca sa-si confirme asta!
"Nu merita sa plingi pentru nimeni, iar cei ce merita nu te vor face sa plingi!" Garcia Marquez

| FloriN_4913 a răspuns:

Sunt multe variante... dupa cum ai zis tu se intelege ceva de genul:s-a simtit foarte bine in prezenta ta si nu a putut rezista si a ales sa stea cu tine o perioada, fara a sti nici macar el ce avea de gand sa faca. Poate nu cauta ceva serios, doar dorea o noua experienta, sau a suferit din dragoste si nu voia sa se "pacaleasca". Dar ceva este cert, daca iti doresti ceva serios cu cineva nu il tratezi niciodata cu indiferenta.
Life goes on!

| tatarusanu12 a răspuns:

Parerea mea este:daca un baiat sta cu tine si dupa aceea nu te mai baga in seama, inseamna ca nu te-a iubit ci a facut-o pentru ca nu mai avea ce face!