Păi dacă vă certați tot timpul, de ce mai vrei să fii cu ea? Nu e clar că nu vă potriviți?
Foarte bine iti face! I-ai spus ca nu mai vrei sa mai fii impreuna cu ea si acum te plangi ca nu mai vrea sa fie cu tine? Las-o in pace sa-si gaseasca omul care o iubeste.
Nu trebuia s-o lasi balta de tot, in cel mai rau caz nu-i vorbeai o zi, doua, si apoi insistai cu telefoane si mesaje pana ajungeati iar impreuna.Desi cred ca cel mai bine era sa discuti problema direct cu ea, de la bun inceput, asa cum discuti cu noi, fara rusine si fara inhibitii.In rest daca o vrei inapoi, dar ea nu vrea iubit, nu-i mai spune asta, ca n-o sa faci decat s-o scarbesti parand disperat. Daca vine in discutie subiectul, spune-i ca ai uitat-o si apoi dupa cateva zile, ca te gandesti la alta, in felul asta ii si demonstrezi ca ai uitat-o, ca sa nu te mai creada disperat.Dar tu ramai in continuare amic cu ea si vorbeste cu ea, daca are vreo problema ajut-o, "ca de-aia sunt amicii" si dupa mai mult timp si dupa mai multe probleme in care ai ajutat-o, arata-te trist ca nu a mers cu tipa aia care-ti placea. Poate incearca sa te consoleze ca amica, si poate va realiza ca aveti multe in comun si ca i-ar fi mai bine cu tine, ca te-ar vrea si ea inapoi.Iti trebuie nervi de fier, dar poate merge.Incearca! Mult succes!
O relatie fara certuri nu e o relatie. Prin cearta relatia evolueaza. Poate a fost si vina ei, dar puteai sa vorbesti cu ea si sa rezolvati asta impreuna, nu sa te desparti de ea asa din senin. Si pe ea a durut o, dar a vrut sa para puternica cand a spus "bine". Si intr-adevar daca te iubea asa mult nu se punea cu alt baiat dupa 3 zile, ca sa i treaca macar o saptamana sa fii stat singura, nu ti pierde vremea. vor mai fi si alte fete
O relatie cu certuri nu este o relatie. Poti sa ai anumite conversatii mai convingatoare, dar relatiile cu certuri (nu vorbim de o cearta) nu cred ca au viitor frumos.
Intr-adevar, nu au viitor frumos. Eu nu am vrut sa zic că să se certe în fiecare zi sau ceva Doar că unele certuri poate mai rare sau nu ajung la o lecţie, un lucru pe care l ai învăţat dintr o greşeală.Să dovedească că a învăţat că nu trebuie să se mai certe din acel motiv şi să elimine din certuri, atât