| vlad210 a întrebat:

Problema mare : nu stiu cum s-a intamplat, dar m-am sarutat cu prietena celui mai bun prieten sadSi ne-a vazut un alt prieten de-al lui si imi este frica sa nu-i spuna si sa nu mai fim prieteni.

Răspuns Câştigător
| Ramooon a răspuns:

Cred ca cel mai ok este sa te duci tu sa ii spui, pur si simplu ii explici ca tu nu vrei sa pierzi prietenia lui, ca s-a intamplat si ca pentru tine este mai importanta prietenia lui decat intamplarea. Sti daca este sa nu te ierte inseamna ca oricum nu este un prieten adevarat. Oricum orice ar fi e mai bine sa afle de la tine si de la ea eventual impreuna sa ii explicati ca nu inseamna nimic si ca preferati sa stie de la voi decat sa afle de la alte persoane, asta ar strica fara doar si poate prietenia. cateodata adevarul doare insa este de preferat.

4 răspunsuri:
| LexUTz a răspuns:

Daca tu tii la prietenul asta asa cum spui atunci du-te la el si spune-i in fata! Daca iti e prieten adevarat atunci o sa te inteleaga!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate. Maaaare problema. Ba stii cum s-a intamplat dar nu vrei sa recunosti. Eu te intreb: daca el te considera cel mai bun prieten, tu esti prietenul lui? Esti? Ea este? Spune adevarul. Intotdeauna doare mai putin decat o minciuna. Oricum se afla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tot vorbiti oameni buni? cum naiba sa inteleaga, cat de bun prieten iar fi...la urma urmei era prietena prietenului lui, dar ce e un obiect sa-l imparta? trebuia sa te gandesti inainte sa acctionezi, sa privim din alta perspectiva lucrurile, poate acum isi da seama prietenul tau ce fel de ''prieten''are!

| elenusha94 a răspuns:

Poi daca asa s-a intamplat...