Dude, acea fata e draguta numai prin prisma faptului ca tie iti place de ea. Multi vorbesc datorita invidiei, rautatii, imaturitatii. Daca acea fata nu i-a jignit cu nimic, atunci la ce folos ca prietenii tai sa-si bata joc de ea? Tie trebuie sa-ti placa de ea, tu trebuie sa te intelegi cu ea (nu ei!), ca doar nu ti-ai alege fitoasa clasei, care poate are o frumusete naturala, dar e-o nesuferita clasica. *** all! Lupta pentru ce-ti striga inima!
Asculta nu trebuie sa renunti la ea pentru ca tu stai cu ea nu ei :] nu trebuie sa te doara d gura lumi cei care vor rade accea nu iti sunt prieteni iar cei care nu iti spun nimic accea sunt prietenii adevarati asa ca nu renunta la ceea ce iti place poate mai tz daca askulti d ei :] ce faci? sau ce ai face daca ai vedea'o cu altu ? naspa nu?:] Asa ca nu renunta :* >
Tu stai cu ea,Nu ei.
Si nu vor rade de tine.Te asigur.
Orice baiat vrea langa el o fata desteapta,draguta,fidela, cuminte, calma.Nu una vulgara,toanta,si "usoara" cum sunt mare parte din ele acum.
Este foate bine ca te intelgi bine cu ea.
Nu gasesti peste tot fete ca ea.
Ai grija de ea.
Si nu te mai lua dupa parerea altora... Poate sunt gelosi, imaturi...
Da dovada de maturitate; p
Daca ii place de tine, e super!
Fi impreuna cu ea si nu vei regreta.
Fata asta nu te va dezamagii.
Mult succes.
"Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie!" Gandeste-te la zicala asta! Descopera ce e in sufletul tau, discuta cu fata si daca va placeti reciproc prietenii adevarati ar trebui sa accepte!
Bafta! :*
Bai baiatule cum sa iti spun ce treaba au prietenii tai cu ce iti place tie? Daca asta iti place tie si te judeca careva din anturaj pune-l la respect
Nu stiu daca te gandesti sau ii bine sa te gandesti sa ai o relatie lunga, sa fii cu ea pentru totdeauna? nu stiu cate prietene ai mai avut, cata experienta ai? folosesti cuvantul tocilara insemna ca nu ai trecut de liceu, cand o sa ajungi la facultate ti-ai dori sa fii tocilar si sa n-ai treaba cu examenele restante si sa iei bursa (bursa =bani, banii aduc fericirea).
Pentru tine sigur ar fi sanatos si bine sa fii cu o fata desteapta, ti-ar deschide ochii, si te-ar duce pe drumul cel bun, sa urmezi o facultate si o cariera.
Repet, ii foarte bine sa fii cu o fata desteapta, dar nu stiu daca ti-ar aduce fericirea si daca ai fi mandru de ea, poate vrei una frumoasa si mai putin desteapta.
Cel mai bine ( greu de realizat), sa fii cu alte fete, mai putin destepte, sa ai experienta, sa te saturi de ele si apoi sa o alegi pe ea si s-ar putea sa nu ai regrete. Cat despre prieteni, daca-ti sunt prieteni adevarati si o sa vorbesti cu ei si dupa ce termini scoala o sa te respecte si daca ai o prietena ca ea.
Nu stiu ce fel de prieteni ai? ar trebui sa te poti intelege la fel cu ei, cat timp eviti discutiile care poate nu-ti plac(adica despre ea).
De la o varsta mai inaintata nu o sa ai mai mult de 4 prieteni adevarati.
Lool...daca iti place fata.ce? prieteni te-ar accepta asa cu ea cu tot. daca nu,.nu te supara dar nu se prea numesc prieteni.
P.S. daca iti place de ea fa-ti curaj si invit-o
Eu cred ca ar trebui sa iesi cu ea.si in privinta prietenilor eu cred ca sunt prea invidiosi pe ea,dar daca tu vrei sa iesi cu ea e ff bine deoarece daca nu le vei spune lor, ei nu vor afla din alta parte si daca intr-un final vor afla, asta e.nu poti sa stai fara o prietena toata viata
Daca-ti place fata, ignora-i pe ceilalti. Daca toata viata te vei lua dupa parerile altora, o s-ajungi foarte rau. Si ce daca vor rade sau te vor ironiza? Pentru fata asta nu merita? Succes.
Daca chiar iti place de ea, lasa prietenii, ca ei nu inteleg asta[si eu am facut asta odata adica imi placea mult de un baiat, dar pretenele mele radeau de el, si eu m-am luat dupa ele, dar de fapt si acel baiat ma placea la nebunie, iar prietenele mele radeau de el doar cu mine de fata ca sa ma faca sa nu-mi mai placa de el ca sa fie ele comn cu acel baiat] asa ca ascultati inima si vezi ce zice...