E papitoi sau ce?!
Daca vroia, o punea el la punct de mult!
Si putea sa ii restrictioneze apelurile, sa nu ii raspunda! E logic!
Ori vrea sa te faca geloasa, ori lui v=chiar ii place sa se tina aia dupa el!
Vorbeste calumea cu el ca e destul de dubios!
Il tot suna, perfect.
Daca te iubeste, nici nu e nevoie sa il pui in situatia sa aleaga, ii spui frumos ca daca nu are nici o treaba cu ea, sa-si schimbe numarul.
Sau sa-i spuna tipei respective ca nu vrea o relatie cu ea, desi cu greu cred ca va rezolva ceva. Unele sunt tampite rau.
Vorbeste despre ce ti-a facut.in fata, dupa raspunsul lui iti vei da seama si singura.
Ar fi bine sa vorbesti si cu ea, dar nu stiu daca va intelege. Mai bine va intalniti amn2 cu ea, si vorbiti amn2. Asa e cel mai bine, sa vada ca sunteti un cuplu unit si ca nu o sa va desparta.
Mult noroc in relatie.
Sunt baiat si crede-ma ca stiu ce spun! Prietenul tau nu ar vrea sa renunte nici la tipa aia, nici la tine. Din spusele tale, el se simte atras de acea fata cu toate ca tie iti neaga asta. E foarte posibil ca acea fata sa nu stie ca tu existi pentru el, concluzie trasa din "In seara asta l-a sunat si l-a intrebat unde e... el i-a zis si pe urma l-a intrebat cu cine si el a zis cu cineva, de ce a ezitat sa imi pronunte numele?" cam asta ar fi motivul ezitarii lui! Clarifica lucrurile cu ea, de fata cu prietenul tau! Suno pe respectiva de pe numarul lui, da toata convorbirea pe speacher si explica-i cine esti si sa va lase in pace dar in acelasi timp, urmarestei lui reactiile!
Sa nu te sperii daca vei vedea si auzi lucruri aiurea pentru voi, ca e posibil sa existe! Succes si rezolva asta cat mai repede daca nu vrei sa il pierzi!
Eu o bateam, bine dar suntem genuri diferite. Lupta pentru el! Vezi daca are o legatura cu ea si fa'o sa renunte la el daca au ceva. Serios nu iti permiti luxul sa te desparti de el pentru ca are o aventura cu o piti... aveti un copil... gandeste-te la asta. Lumea si asa de judeca deja. Daca te iubeste ii vn mintea la cap. Lupta! Succes! Sa imi zici ce ai facut, plz daca vrei!
Cred ca tipa aia face farse sau o fi o obsedata care il tot suna...fata...fi mai cu tupeu suna iei tel in mana si ii spui vreo doua ca sa il lase in pace daca tot suna zici si tu ca tatal lui e politist sef la sectie si ca daca mai suna o sa aiba probleme!
bafta!si tine minte sfatul tupeu sa ai daca cineva se leaga de iubirea vietii tale!
Draga mea, daca intr-adevar te iubeste asa cum ai scris mai sus, intreaba-l si u despre ea si daca e cazul poti sa recurgi si u la o alta metoda cum ar fi sal urmaresti