Nu te mai complica pentru ca ai sa mai vezi si altele care fac asa, un barbat adevarat nu se incurca cu niciuna. Prinde ce poate si locuieste singur
Ba sa-ti spun eu ceva tie o relatie stabila o sai ai dupa 23 de ani pana atuncea toti incercam sa avem cat mai mute multi sa ne traim viata sa ne distram dar tu vad ca nu sti acest lucru sunt putine cupluri in ziua de azi care sunt imperuna de la 15 16 ani si rezista mult sau pentru todeauna de la un momendat te plictisesti de o persoana asa cum sunt eu tin foarte mult la fartemio dar prefer ca el sa stea la el acasa si eu la mine
Si eu am patit exact la fel cu cineva, ne cunoastem de 4 ani. Ai putea sa-i spui toata povestea ta si ceea ce simti cand o vezi in cel mei originel si frumos mod. Poate ca nu imediat o sa fiti impreuna din nou dar o s-o faci sa se gandeasca profund. Insista cu lucruri frumoase si sigur va aprecia si va veti impaca. Sper ca asa se va intampla... eu inca sunt certata cu el cu toate ca amandoi suntem indragostiti. Daca faci tu primul pas, ea va face 10 pasi. Bafta!
Remusopen întreabă: