Hmm... daca stau bine sa ma gandesc asa eram si eu acum cativa ani.Acum am mai crescut si mi-am dat seama ca nu oricine merita sa iti dai sufletul pentru el.Nu ai nicio problema, stai linistita :*! Doar ca iti trebuie timp pana sa gasesti persoana potrivita pentru tine, sa te inteleaga asa cum esti, sa ii placa totul la tine! Cum spui tu "in sensul ca mau inselat sau m-au luat de fraiera au vazut ca tin la ei ma vorbeau pe la spate cat erau cu mine". aici conteaza si cat de maturi erau . Ai grija ce faci! :* Succes.
Buna!
Cum esti timida cand zici ca esti smechera? Nu are logica. Nu ai nici o problema toate se pot rezolva. Ai zis ca ai tupeu si ca esti smechera pai atunci poartate ca atare ce e asa greu. Hai sa iti spun cum vad eu o fata perfecta dar mai intai vreau sa te intreb ceva: stii cum e zapada? asa este fata perfecta pentru mine. Asa ar trebui sa fii si tu frumoasa si stralucitoare pe exterior si rece pe interior ca zapada. Hai putin curaj ca nu are ce sa ti se intample rau daca ai putin mai multa incredere in tine.
Bafta!
E foarte bine ca pui suflet asa sunt si eu in clipa de fata.si foarte bine ca esti timida si ca nu esti ca celelalte fete
E aiurea sa pui suflet din prima.stiu cum e.si eu o patesc
sufar pentru niste baieti care pur si simplu nu merita.asa sunt toti in ziua de azi.arunca cu vorbe dulci in stanga si in dreapta si iti dau sperante si pe urma dispar.
Cred ca ne asemanam foarte bine.cam asa sunt si eu.parca ma regasesc in povestea ta
Mai bine hai sa incercam amandoua sa trecem peste si sa avem mai multa incredere in noi.Primul pas l-ai facut deja. ai recunoscut. acum urmeaza schimbarea
Poate mai tinem legatura.
Hei
nu pot sa trimit mesaj.
da'mi u un mesaj cu id'u tau te rog
AndrewTate7789 întreabă: