Cam devreme cu prietenia. Mai bine ai amice, iti vezi de scoala, si pe la 17, 18 ani vei privi lucrurile poate cu alti ochi. Nu spun ca e o problema ca este rrom, doar ca dupa parerea mea esti prea tanara.
Esti prea mica. din cuvintele tale,, dar il iubesc si asta conteaza"pare k ai fi in stare si sa fugi cu el.ai mare grija ca astia stiu cum sa te imbrobodeasca... ta ia acasa la ei te f*** pana numai poate, te mai pune si sa ii speli iar tu cand o sa fii satula o sa vrei sa te intorci la parintii tai si nu o sa mai poti caci nu o sa mai fi lasata(asa a patit una din generala din orasul meu, tot asa era de vreun an cu ea apoi a luat-o cu presuletul si dusa a fost)
sa nu crezi ca am cv cu ei dar cam asta e samanta lor...sunt si din astia care nu sunt asa dar ff rar...nah poate o fi facand pr tau parte din aceste raritati.eu una am unul in clasa care e raritateai grija! parinti nu iti vor raul
succes
Poate are dreptate, dar cel mai bine este sa-l prezinti, daca este si el de acord, asa ti-ai putea da seama si tu cum este el de fapt.
Daca tu crezi ca merita dragostea ta, atunci totul e bine si cu final fericit, de ce nu. Bafta si vezi ce faci cu mami.
Mai bine discuta cu mama ta si fa-o sa inteleaga ca fericirea ta este alaturi de el. Daca iti vrea binele te va intelege.
Prezinta-i`l mamei tale, poate isi va schimba parerea despre el. Nu toti rromii sunt la fel.
Bananacantareata87 întreabă: