| polisenia a întrebat:

Problema mea este ca toti baietii ma ignora pentru ca port ochelari si trebuie sa astept pana la 18 ani ca sa fac o operatie iar baietiilor nu le place cum arat cu sau fara ei. ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| PamPamRawwr a răspuns:

Heyhappy
in primul rand, daca unui baiat ii place de tine, ii place oricum ai aratawinking
in al doilea rand, fi mandra ca porti ochelari, si eu port si ma simt sexii, si nici nu ma pot privii in oglinda fara ei, mai ales ca am primit si complimente pozitive de la masculi.
in al treilea rand, SA NU TE GANDESTI NICIODATA IN VIATA TA SA ITI FACI OPERATIE CU LASER! un medic de-ala profesionist din Germania mi-a spus ca daca vreau ma opereaza, dar ca sunt peste 90% sanse ca in 10 ani sa orbescstraight face operatia e facuta pentru babe, care in 10 ani mor, deci sa nu aud!
si, nu in ultimul rand, ca sa te ajut, daca vrei sa pari mai "atragatoare" chiar daca porti ochelari, iti sugerezi sa te machiezi corespunzator, adica in as fel daca ai lentilele cu + te machiezi in asa fel incat ochii tai sa para mai mici, iar daca le ai cu - in asa fel incat sa para mai mari.
succees! :*

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Stai tu calmă că nu ochelarii sunt motivul!
De fapt, foarte rar motivul pentru care bărbaţii evită o femeie ţine de aspectul fizic conferit de accesorii (haine, cercei, ochelari, etc.).
Din moment ce tu ai spus că oricum ar fi, şi cu ochelari şi fără, tot nu ai succes. E clar că în altă parte e problema.
Răspunde-ţi tu la întrebările următoare:
Cum mă comport eu cu băieţii?
Sunt oare suficient de matură încât chiar să mă placă băieţii?
Am fiţe şi impresii pe mine?
Când şi cum a fost ultima dată când nu m-am considerat centrul universului?!

Multe adolescente (din păcate unele menţin tendinţa până pe la 25 de ani) au senzaţia că sunt centrul universului şi că totul l-i se cuvine şi-apoi se miră de ce nu pot ţine o relaţie sau nici măcar nu pot lega una.

În altă ordine de idei, să ştii că nu e chiar aşa de rău dacă o să ai primul prieten la 18-19 ani. În fond, poate mai prinzi şi puţină maturitate până atunciwinking.

Numai bine.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu te ignora pentru ochelari...sunt destule fete cu ochelari care joaca baietii pe degete. Sa porti ceva ce-ti evidentiaza feminitatea, sa ai o atitudine sanatoasa, multumita de sine dar prietenoasa, o tinuta corecta si sa arati ingrijit. In cel mai rau caz ai putea inlocui ochelarii cu unii care iti stau bine.

| MMihai a răspuns:

Îți faci probleme aiurea!

| DeniAli14 a răspuns:

Sunt una din persoanele cu ochelari care invarte baietii pe degetelaughing
hai ma... nu te ignora pentru ca porti ochelari. eu ma bucur ca ii port, pentru ca ma simt mai smecheralaughing
cand pandesc pe deasupra ochelarilor sau cand imi arat furia cu ajutorul lor... privesc insistent si putin incruntat si deja pricepe lumea ce se intamplalaughing

nu mi'as face operatie pentru ca nu imi place cum imi sta fara desi toti imi spun ca imi sta bine. ei nabatting eyelashes arata.le ca uh esti mandra de ochelarii tai laughing

| PamPamRawwr a răspuns:

A, si alta varianta ar fi lentilele de contact, care se pot pune de la 15-16 ani; sper ca te-am ajutat:*

| Loola_9927 a răspuns:

Hai sa-ti spun ceva. La mine in oras este un baiat care se combina doar cu fetele care pentru ceilalti sunt "modele", DAR niciodata nu a tinut la vreuna.Cu toate astea, umbla cam de 1 an dupa o fata cu ochelari. spune ca ii place fetele cu ochelari, sunt mult mai frumoase.
AICI depinde de gusturile baietilor. Fiecare cum poatewinking!
Eu zic ca tine de atitudine sa "cuceresti" un baiat.
O sa gasesti pe cineva care te va placea cu ochelari; te asigur :*!

| Leiutzza a răspuns:

Cosmin nu se uita destul la tine?happy

| Tomix a răspuns:

A. Lentile?