Clasa a9a, un nou inceput.
Vei intalni noi persoane cu care vei putea socializa, deci cine stie, poate usor usor o sa iti treaca timiditatea. Nu trebuie sa fii impreuna cu un baiat doar pentru ca asa trebuie, trebuie sa il si placi indeajuns incat sa ai o relatie cu el.
Ce sa faci intr-o relatie? depinde de voi, depinde de ceea ce veti simti voi de cuviinta sa faceti, nu stiu ce sa spun in afara de tinut de mana, imbratisari saruturi sua mai stiu eu ce, plimbari poate, intalniri, repet, depinde de cum ati vrea voi sa va exprimati. Ramane doar de gasit un baiat pe care sa pui ochii, sa faci cunostinta si poate poate cine stie, vei avea prima ta relatie.,
O zi buna!
Sfatul meu este sa nu te grabesti! Vei intalni persoane noi care nu sunt ceea ce par. Nu spune ca e primul, s-ar putea sa profite si tinete de scoala! Cel mai important e sa fi TU...
Daca nu esti cu capul pe umeri o sa ai timp la liceul sa te saruti si sa iti faci un prieten, mai ales cu generatiile astea... eventual ai sanse si sa incepi a fi mai "umblareata".
Oricum sa nu iti fie rusine ca nu ai avut primul sarut. Cand o sa ai un prieten ii dai drumul Nu esti pregatita doar pentru ca nu ai gasit un baiat care sa iti placa asa mult incat sa te simti pregatita, asta este tot!
succes
Clasa a 9-a ar trebui sa o vezi ca pe o oportunitate! O clasa complet noua, deci sanse sa fie baieti de treaba, fete frumoase si profesori care dau teste mai usoare!
Fata de o fata, unui baiat poti sa-i spui orice direct in fata, asa suntem noi, mai din varf de topor
Cine stie, poate o sa ai noroc sa dai de unul care se te placa si lui de tine! Nu stii ce-ti rezerva destinul!
Mult noroc!
De ce? esti pedofil sau ce? )
:O wow cum ti-ai dat seama?
Lasa-mi un mesaj cu idu tau daca vrei, poate iti dau niste sfaturi cum sa scapi de prostia asta de timiditate la mine a mers
In general in intrii in clasa a 9a iti schimbi colectivul si apar alti baieti si eu cand am intrat in clasa a 9a (acum sunt a 10a) am vrut neaparat sa imi fac un iubit din clasa dar au trecut deja 2 luni si nu reusisem sa ma lipesc de nici un baiat de fapt am avut o tentativa dar a esuat si dupa 2 luni vine balul bobocilor si un coleg m-a invitat sa merg cu el (mie nu prea imi placea de el dar am mers) si mi-am at seama ca este indragostit de mine iar urmatoarea zi dupa bal m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si el este un baiat timid si m-am gandit sa ii dau o sansa nu am facut anumite lucruri ca sa il atrag am fost naturala si de atunci am ramas impreuna si pana acum avem 8 luni si tot u el am avut primul sarut asa ca stai linistita trebuie sa te comporti cat mai normal si acel baiat va aparea crede-ma
Si eu sunt mai timida Daca iti place de un baiat trebuie sa il tratezi cu indiferenta si sa nu ii dai prea multa atentie, asta ii atrage de obicei pe baieti, indiferenta unei fete fata de el. Sper ca te-am ajutat
Pai as zice sa il tratezi normal, ca pe un prieten dar dupa un timp cand sunteti apropati sa actionezi trebuie sa nu fii foarte insistenta... sper ca te-am ajutat
Hmm nu stiu ce sa zic si eu sunt cam timida, are trebuii sai spu sa nu fie exigent si sa-i zici reguulile unei relatii! Funda?