Interesant, scuze inainte vreau sa intreb cat de mica o are? stii cumva cm? Asa revenind la subiect, problema ar fi ca nu comunicati sincer pentru ca sa faci sex de 3-4 ori pe zi e deja prea mult. Este normal sa iti piara cheful asta nu e o problema.
Nu trebuie sa iti fie frica ca se supara si va certati daca ii spui ceea ce gandesti.
Ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el pe tema asta, spune-i ca tu nu vrei sa o faci mereu si daca ii vine chefu sa ia laptopul in baie. Incearca sa nu il mai lasi sa se excite adica sa il lasi sa te pipaie. Si nu mai stati atata in casa, iesiti afara in parc, la o cafea, la un film, la o plimbare. Gasiti un hobby cu care sa va ocupati timpul gen exercitii / alergat / citit / jocuri pe calculator nu stiu, orice incat sa nu se mai gandeasca la sex. Stiu cum e sa vrei mereu sa faci sex ca asa am fost si eu la 18 ani cand mi-am facut prietena si m-am dus la ea acasa (statea singura) voiam sa o fac mereu dar ma scotea afara cu prietenii ei. Totusi trebuie neaparat sa il refuzi ca devine obisnuinta pentru el, ca un drog, si apoi nu isi mai poate controla "setea".
P.S cati ani aveti?
P.P.S dar credeam ca sunt mai multe tipuri in care poti avea orgasm si nu doar sa te umple ca pe-un ardei gras, ex: orgasm vaginal / clitoridian bla bla nu ma pricep
Spui ca o are mica dar nu spui cit ceva dimensiuni. Apoi nu ai spus citi ani ai tu. Femeile ajung la orgasm unele repede si timpuriu altele tirziu sau niciodata. Unele ajung sa se cunoasca si sa aiba orgasme si la 30 de ani.Deci daca ai 14 ani nu te astepta ca vei avea orgasm. Pina la urma tu habar nu ai cei ala un orgasm desi ai facut sex deja.La femei nu este ca si la barbati.Si sa faceti sex de citeva ori pe zi inseamna ca nu aveti ocupatie deci sigur sinteti minori. Iara tu daca nu simti nevoia sa faci sex pai nu trebuie sa faci asta.Cu alte cuvinte nu prea va protriviti sexual.In primul rind fiecare are alte nevoi, el de citeva ori pe zi, tu cine stie odata la luna sau la saptamana.Acest lucru este foarte important intr-o relatie.Se accepta sa zic asa chestii aproapiate nu cazul vostru. Daca el sa zic vrea sex odata pe zi si tu la 2 zile mai merge.Dar cum tu ai zis pe aici asta inseamna ca nu va potriviti.Plus alta chestier este dimensiunea aparatului masculin, care pentru tine se pare este ceva cam mic.Asta este alta nepotrivire. Poate acum spuneti merge dar mai tirziu o sa ajungeti la certuri etc.Armonie cind vine vorba de se nu exista asa ceva in cazul in care doua personae nu se potrivesc.Dar tu dupa cum am spus trebuie sa treaca sa zic asa vreo 2-3-4 ani pina sa descopri cu adevarat cei ala sex si sa simti ce trebuie sa simta o femeie.Asa sint unele fete ajung sa simta nitel mai tirziu, altele repede.Asta e cu timpul vei vedea ce o sa fie.Pricum nu vei sta cun tip de genul asta pentru ca sint deja 2 chestii ce nu ti se potrivesc.
Draga Andromeda,
sunt mai multe aspecte aici pe care tu le-ai ridicat... dar sa le luam pe rand... batraneste
1.te aflii intr-o relatie in care dorinta sexuala a partenerului tau este exacerbata. dupa cate inteleg. Asta se poate regla pe parcurs pentru ca relatia e proaspata. Ati putea ajunge la un consens privind numarul de partide pe saptamana printr-o discutie sincera si deschisa - depinde de voi si de cat de maturi sunteti; nu stiu ce varsta aveti
2. stai linistita ca nu i-ai facut rau [il dureau testiculele etc] si ce mai zici tu. Un barbat - nu cred ca e cazul lui - cu capul pe umeri nu isi trateaza partenera ca pe o bucata de carne pentru a-si satisface nevoile fiziologice normale de altfel. Exista si altceva in afara de sex daca esti mobilat putin la mansarda.
Nu esti un obiect sexual si asta ar trebui sa i-o spui elegant fara ton ridicat si nu neaparat fraza pe care am scris-o mai sus.
Vorbiti cu maturitate despre lucrul asta ca e normal ce va doriti amandoi nu ce-si doreste unul singur. Si lucrurile astea nu ti le spune un barbat frustrat ci unul caruia ii place sa faca DRAGOSTE nu sex cu partenera lui. Bafta si Doamne ajuta