Daca fata nu te place atunci este cazul sa renunti. Nici tie nu ti-ar face placere sa te intalnesti si sa te pupi cu o fata care nu-ti place deloc.
Da, ai dreptate...din pacate nu am ajuns la stadiul de a o invia undeva, nu voi mai intra pe ea de maine in colo desi imi este foarte greu.
Iata o decizie matura!
'Abordezi' o fată cu un subiect legat de un alt băiat. Asta e cea mai mare tâmpenie pe care ai fi putut-o scoate prin fund. Puteai să-i spui orice căcat, de ce tocmai aia. Și pe facebook, serios?
Te-ai indragostit pe facebook? Daca nu stie sa sarute? Daca are defecte de comportament, daca sufera de ceva boala care o impiedica sa relationeze in societate? NU VA MAI INDRAGOSTITI DE POZE!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri ...mai ales celor critice (numai raspunsurile critice te fac sa iti revii la realitate )
E nevoie de timp să te cunoască probabil este timidă și nu cred ca poți simți ceva pentru cineva atât de repede eu cred ca timpul le rezolva pe toate așteaptă să vezi ce urmează și dacă nu iți da nici un semn atunci cred ca ar fi cazul să renunți.Mult succes!