Nu suna a SF-uri, suna a femeie rea si inconstienta, careia ii place sa incurce multi barbati si dupa aceea se vaieta. O sa suporte urmarile, pana la urma, poate o bataie buna ii baga mintile in cap si se potoleste. Nu de alta, dar prea se crede buricul pamantului si isi bate joc de ceilalti.
Sorry, relatiile de tip pedofil nu sunt specialitatea mea, si nici a altora pe TPU (sper). daca el are 26 si ea 15, adica daca se intimpla sa fie si ceva adevarat in povestea asta, sa se duca la politie. ea, sau tu, ca povestea e prea confuza ca sa-mi dau seama.
iar trucul folosit n-a fost prea elegant. ea ar trebui sa se teama ca prietenul ei actual o sa afle, nu ca fostul o sa se razbune.
Te-ai dat de gol este vorba despre tine in vorba asta nu stiu ce sa spun cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el si sa-i spui ca ai mintit ca de fapt tu ai prieten si sa-ti ceri iertare pentru asta dar nu inteleg de ce ai vrut sa iesi cu el daca ai prieten cred ca esti constienta ca daca afla prietenul tau risti sa va despartiti dar a fost greseala ta si trebuie sa o indrepti cumva stiu ca poate nu ti-am fost de foarte mare ajutor dar eu asta as face in locul tau