Ti-am urmarit povestea inca de la inceput.Cand te-ai despartit d cel de 26 si sufereai.Acum nu inteleg.Trecusei peste asta, la ce l-ai mai cautat? Unde doreai sa ajungi de fapt? Fratele tau era impotriva, la ce l-ai mai cautat?
Tu crezi ca lui ii sta capu sa te caute pe tine acum, sa mai lalaie toata povestea? Deja s-a plictisit in mod sigur.Nu te-a iubit, probabil ii e indiferent si se amuza pe faptul ca actionezi iamtur. Pui pe unu sa se dea prietenul tau ca sa ce? Sa ii arati ca poti si fara el? Nu a considerat asta decat un gest disperat al unei pustoaice moarte dupa el.Si garantat nu se baga el sa stea la discutii cu tine si cu prietenul ala.Nu ar avea interes.Lasa-l in pace, vezi-ti de viata ta si gata.
Adevarul sa ii spuna si sa isi vada de treaba ei
Nu cred ca tipul ala isi va pune mintea cu o fata de 15 ani daca o sa dea in ea inseamna ca e redus mintal tipul ala
Cum ti-am amai zis stai linistita draga nu vine ala la tine, vb cu iubitul tau atat tot.
OMG! Ciudata e prietena ta.si wow ce poveste :O ati putea face o telenovela. Tipul are 26 de nai si are lucruri mai bune de facut decat sa isi pune mintea cu ea. Din ce am citit eu nu a amenintato de fapt nu i-a mai spus nimic. Ceea ce ar trebui sa faca este sa isi vada de treaba ei si sa nu-l mai deranjeze pentru nici un motiv oricare ar fi. Mai bine nu i-ar spune prietenului ei pentru ca nu are rost si ar suna jenant. Mai bine uita toata povestea si gata .
Sa se faca ca nu s-a-ntamplat nimic, ala are prietena.si fata sa-si vada de ale ei.are 26 ani ala nu se pune la mintea ei, cred ca deja stie ca totul a fost o minciuna.nu e prima si nici ultima fata care face asa ceva