| StewartCassie a întrebat:

Problemele astea laughing
Cu ce sa incep? Suntem de ...cateva zile impreuna(aici vine partea mai grea)si nu ne-am sarutat niciodata, nici nu ne-am tinut de mana straight face I-am zis ca la inceput vreau sa nu stie nimeni, dar cred ca el nu vrea deloc. M-am tot gandit ca poate el crede ca inca vreau sa nu stie nimeni. Cand stateam unul langa altul pe banca, eram destul de distanti, cateodata ma lua pe dupa umar si cam atat. Ieri a trecut o prietena pe la noi si am vazut ca se uita mult dupa ea, m-am gandit ca poate eu nu-i mai plac sau sunt geloasa degeaba laughing Nici cand vorbim nu se prea uita la mine, inainte sa fim impreuna vorbeam ore intregi la telefon iar acum, daca vorbim 10 minute ii miracol. Am zis ca astazi o sa vorbesc cu el despre asta... ce ziceti? Chiar tin la el, mai mult decat as fi crezut

36 răspunsuri:
| Arkhasas a răspuns (pentru StewartCassie):

Uite de asta mulţi oameni nu au succes în viaţă, pentru că mulţi suferă de sindromul Nostradamus. Parcă ar prezice ei viitorul. Ştiu ei foarte bine exact ce o să se întâmple.
Dacă nu încerci n-o să aflii niciodată ce-o să se întâmple!
Ce se poate întâmpla rău? Nimic!
Care-i prostul care nu vrea să-şi ia iubita de mână? Sau să o sărute? Îţi zic eu că nu există!
Dacă ţi-e frică că _ce o să zică_ atunci acţionează înainte să apuci să te gândeşti la asta.
Hai că aştept să-mi dai un mesaj după ce l-ai sărutat şi să-mi spui cum a fost!

| StewartCassie explică (pentru Arkhasas):

Corect.

| StewartCassie explică (pentru Arkhasas):

Inca ceva, care-i scuza nu prea se uita la mine cand vorbim? De parca nu as fi acolo...

| syd a răspuns (pentru StewartCassie):

Daca complimentele sunt stupide. Atunci eu nu te inteleg.

| Arkhasas a răspuns (pentru StewartCassie):

E timid băiatul şi nu prea are încredere în sine.
Nu prea are experienţă cu fetele probabil.

| Arkhasas a răspuns (pentru syd):

Păi în cazul acesta este.
E cea mai proastă idee să-l lase mască în cazul ăsta, când el şi aşa e foarte timid.
Mai mult îl îndepărtează.