| kirrraaa a întrebat:

Profesorul de biologie se comporta ciudat cu mine, intr-o pauza m-a luat in brate pe hol si a spus ca nu imi mai da drumul am iesit cumva din bratele lui si m-a prins de mana se uita tot coridorul la noi. Au inceput barfe prin scoala cum ca as fi cu el, pur si simplu imi e scarba sa ma gandesc la el deci e gras are o burta... si e plin de par are o barba care arata foarte neingrijita, ochii tulburi, uneori se uita la mine si isi pune mana la zona intima. Si se apropie de mine mai mult decat este permis si imi spune nu stiu ce dume de ale lui de-ti vine sa i le bagi pe gat si va mai spus ultima intamplare si gata deci eram in clasa si ma plimbam a venit handicapatul ala de biologie si cand eram cu spatele se uita la fundul meu. Ce parere aveti de profesorul meu si ce ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Spune parintilor ce ti se intampla si trimite-i sa discute cu directorul scolii.
Un asemnea comportament din partea unui cadru didactic e absolut interzis, apara-te.
Si repede!

| Florennce a răspuns:

Bună!
Asta e total inacceptabil.
Spune-le părinților, dirigintei/dirigintelui.
Fii rezervată față de el și ia atitudine până nu e prea târziu.
Sună extraordinar de scârbos, așa că nu sta să pui întrebări pe internet și rezolvă treaba.
Baftă!

| Fatamuntilor a răspuns:

Pe cat posibil evita sa fii singura cand iesi in pauze.
Vorbeste cu parintii tai. Asemenea comportament nu trebuie tolerat.

| Antonies a răspuns:

In primur rand, de spui parintilor. In al doilea rand directoarei/directorului sau poti sa dai o reclamatie la politie daca nu se ia masuri

| AndreyBorona a răspuns:

Inseamna ca esti buna laughing

| Alex_Bodringa_1984 a răspuns:

Fa-i reclamatie daca esti minora, fara frica. dar daca minti se poate sa-l ai pe constiinta. nu te juca. dar nici nu ramane nepasatoare. ai lasa un violator in libertate fara sa anunti politia? apeleaza diriginte mama director

| marian5888 a răspuns:

Pedofil, reclama-l. diriginte etc