Mai, cumnata lui face asta dintr-un motiv anume, isi iubeste barbatul si ca acela sa nu aib motive de ingrijorare, ca vezi Doamne il inseala, ci cine crezi tu ca ar fi mai bine sa-si petreaca timpul? nu cu fratele sotului ei? mergi si tu cu iubitul tau, faceti cunostinta si-ai sa vezi ca este ca mine
Aaa, pai eu o cunosc pe ea, dar totusi petrece mai mult timp cu ea decat cu mine si mi-e ciuda Nu imi vine sa ii spun, ar zice ca exagerez. O fi asa?
Daca o cunosti de ce nu-i spui prietenului tau ca vei sa mergi si tu cu el, cam el greseste aici ca nu te invita dar nu ai de ce sa te temi mai, care ar fi ala prost sa se culce cu cumnata lui stiind ca are un nepotel?
Eu ce zic, incredere am in el, ca merg pe aceeasi idee ca si a ta. Dar totusi, ea, nu exagereaza in tot ceea ce face? Problema e ca eu nu pot iesi de fiecare data + ca ea este cea care se duce la el acasa!
Poate ca are barbatul gelos mai, stiind asta isi da seama ca isi suna fratele si-l intreaba de sotie, ce si cum, nu cred ca exagereaza deloc, fi linistita
Ok, inteleg si punctul asta de vedere dar... ea, nu e singura in Romania, ar avea cu cine sa isi "mai" petreaca timpul, nu neaparat cu baieti! A, si fratesu nu il suna pentru a intreba de ea, de fapt el nici nu cred ca stie cat timp petrece ea pe la pretenu meu acasa... Are o fata de crescut, i-o lasa lui maicasa si ea are chef de cafele, film, remi Totusi chiar in fiecare zi? Si chiar si atunci cand sunt eu cu el (pretenu) gaseste un motiv sa se vada. De exemplu sa se duca cu ea sa isi ia o rochie de la croitor, asta fiind in momentul cand eram eu la el si ea stia! si asa ma vad rar cu el Dar nha, poate exagerez eu si se intampla exact cum spui tu. Totusi am zis sa-i zic cuiva si "off-ul " meu. Multumesc!
Geloaso care esti ) ai inceredere in el daca ti-a demonstrat ca te iubeste sa nu-mi spui ca esti olteanca ca ma "sinucid" cu un pahar de zaibar
Nu, nu sunt olteanca!
Am avut si eu acest sentiment odata...Am mers in vizita cu iubitul meu, mama si tatal lui, la fratele lui acasa.Intr-un mall ne-am intalnit cu iubita fratelui iubitului meu .Ei s-au dus sa comande ceva iar ea l-a mangaiat pe spate in timp ce asteptau la coada.Am vazut faza si nu prea mi-a convenit, deci imagineaza-ti ce geloasa sunt eu .Intr-un fel e normal sa petreaca timp cu fratele sotului ei dar eu zic ca trebuia sa aiba putin bun simt si sa te cheme, chiar sa insiste sa vii si tu cu ei mereu, sau macar iubitul tau sa faca asta. Vorbeste cu el despre asta. Spune-i ca iti doresti sa mergi si tu cu ei pentru ca de un timp nu va mai prea vedeti.Nu te ingrijora si eu as fi geloasa si sa stii ca si iubitul tau greseste aici si sotia fratelui lui, ar trebui sa se gandeasca cum te simti tu.Cat despre faptul ca te insala...nu situ ce sa zic normal, dupa cum am tot spus, ar fi fost sa insiste amandoi sa vii si tu cu ei.Bafta!
Asta nu inseamna ca o aventura sexuala nu se poate ivi, daca nu se ivise deja..Nu vreau sa pun raul in fata, stii cum e, ti se poate intampla si tie.Mai bine te gandesti la altceva, dar nu exclude nici varianta mea! Peace.
Asta ma macina Iti dai seama ca am luat in calcul si varianta asta!
Sincer da! Dar nici nu vreau sa trec cu vederea toate acestea! Ma gandesc daca eu am o problema, sau problema e la el?