| sysy13498 a întrebat:

Promit funda! Precedent la intrebarea trecuta http://www.TPU.ro/......u-aceiasi/ ( uitati-va daca nu o stiti) azi am fost la meditati i-am zis ca arata dragut si am pupat pe obraz dar nu am ma putut vb cu ea ca a venit maicasa (cu masina ) si a luat-o ce sa fac sa o intreb direct sau sa incerc prin semne... dar ce-a mai mare problema a mea e ca ei ii palce sa ma enerveze pe mine inainte si eu o enervam pe ea dar acum zice cas dragut ...si problema e ca nu prea am ce vb cu ea deakt buna ce faci si daca gasesc un subiect e o minune un subiect care sa o intereseze pe ea

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Vorbeste-i despre ce iti place tie si intreab-o si pe ea ce ii place ei. In general las-o pe ea sa-ti povesteasca mai multe despre ea, povesteste-i mai multe doar despre lucruri despre care s-a aratat interesata. Intreab-o cand puteti merge la un suc, la cofetarie sau la o plimbare impreuna, intreab-o daca iti arata poze de la petrecerea cutare la care ei i-o placut asa de mult, de la craciunul tracut sau mai stu eu ce, arata-i si tu poze de unde ai fost pe ce munte, pe ce stanca te-ai catarat, etc.
Cel mai important este sa nu te sperii ca nu vei gasi un subiect de povestit, asta numai ingreuneaza lucrurile. big grin

| Mayar a răspuns:

Ce gen de filme ii plac, muzica, parfumuri, ce parfumuri iti recomanda, sau zici ca ce parfum sa cumperi pentru mama ta, ce parere are ea de parfumuri