| PredatoR a întrebat:

Prostitutia... unii sunt de acord sa se legalizeze, altii nu.
Voi de ce parte sunteti? argumentati...

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Noi suntem una din tarile care ne ascundem dupa deget. Daca nu se legalizeaza, asta nu inseamna ca nu o sa mai existe sau o sa se mai diminueze ca intensitate fenomenul.
Sunt de acord sa se legalizeze prostitutia.In primul rand ca se mai adauga ceva la bugetul de stat,dar s-ar mai diminua din raspandirea BTS-urilor,intrucat practicantele ar avea medici la dispozitie si locuri unde sa-si faca, la urma urmei, munca.

8 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

Cum zicea si @Roxana legalizarea prostitutiei ar putea fi benefica pentru economia tarii, insa sa nu uitam ca fetele care practica aceasta meserie pe marginea soselei nu vor accepta niciodata sa isi imparta banii cu statul sau sa mai plateasca anumiti medici pentru efectuarea anumitor analize.Aici e o problema de educatie,insa in cazul prostituatelor ma indoiesc ca putem discuta despre asa ceva. Oricum, legalizata sau nelegalizata prostitutia a existat si va exista mereu, iar partea cea mai grava e ca exista in randul fetelor ce ar trebui sa copilareasca(chiar in urma cu cateva zile am vazut 3 fete la "locul de munca", una dintre ele nu cred ca avea mai mult de 13 ani, iar celelalte 15-16).Si ca sa iti raspund la intrtrebare,eu nu sunt de acord,macar acum o mai fac asa pe sub perdea, insa odata cu legalizarea va fi un adevarat haos, zic eu.

| VacutzaRoscata a răspuns:

De ce sa se legalizeze?
oricum sunt destule care vor si fara bani oh go on

| pwp a răspuns:

Nu sunt de acord

| FucktheSystem a răspuns:

Nu sunt de acord cu legalizarea, pentru că sincer porstituția a distrus viața multor tinere și nu cred că ar fi tocmai bine să fie și legală și nici moral nu cred că ar fi...

| PredatoR explică:

@roxana ai dreptate de aceeasi parere sunt si eu... daca ar fi legala treaba ar avea si ele o protectie si n`ar fi batute, violate, amenintate etc.

| PredatoR explică:

@Anet
Si tu ai dreptate din punctul tau de vedere... dar in tarile mai dezvoltate gen Belgia, Olanda etc. este legala prostitutia si nu este niciun haos, mai mare haos este la noi, ca au ajuns sa se prostitueze ilegal pe afara sau cele care sunt fortate.

| Coco2730 a răspuns:

E imoral si contra naturii ca prostitutia sa fie legitimata.
Dar cred ca ar trebui legalizata pentru protectia clientilor si prostituatelor.

| OMGIMSOFATICANTMOVE a răspuns:

Sa se legalizeze!

Întrebări similare