| RAY a întrebat:

Prostitutita transforma femeia in obiect sexual?

http://semneletimpului.ro/......xuale.html

3 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Da, clar!

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca este putin, iarasi pervers sau cel putin perfid sau si mai bland referitor la prostitutie.
E adevarat, initial, prostitutia este referitoare exclusiv la femei, dar daca cercetam definitia acestui termen, aflam ca prostitutia se refera la 'a vinde placeri sexuale in schimbul banilor". Nota bene!
Daca ne uitam mai in amanunt, constatam si altele:ca si barbatii practica si au practicat si in istorie prostitutia(gigolo).
Vin eu sau altii si generalizeaza! tonguerostitutia este acea activitate care se exercita in schimbul banilor."
Aici, sunt vinovate de-o potriva ambele sexe, desigur cu ponderi diferite.
Mai rau, continuand aceast rationament, am putea sa generalizam iarasi, cosiderand ca si in politica functioneaza cu succes, prostitutia.
Desigur, revenind la intrebare, unele femei pot deveni 'folosite' (dar si barbatii la fel).Mai ales in cazul prostitutiei fortate, fara discernamant cu copiii! (asta chiar este condamnabila(. Dar sa nu-mi spuneti ca in restul situatiilor, nu sunt vinovate de-o potriva ambele parti. Sunt senatori sau presedinti, dati jos de propriile vicii. Viciul in cazul prostitutiei se refera la a vinde sexul sau altceva in schimbul banilor.
Mai fac o remarca, daca o nevasta iti aduce bani in casa, te ingrijeste, are mila si compasiune fata de tine, facand prostitutie fara stiinta ta, asta cum se numeste?
Tu te simti iubit si esti, iti place, si te prefaci ca nu vezi?
Dar femeia te idolatrizeaza, ar face 'orice pentru tine'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce eşti dacă se plăteşte pentru trupul tău în schimbul favorurilor sexuale?
Ca şi cum te-ar "închiria".
Da, cam aşa pare.