Buna, Claudiu. Din cate imi dau seama, iubesti foarte mult animalele, daca te`ai dedicat trup si suflet cauzei lor.
Te felicit si te admir pentru optimismul tau, dar eu nu cred ca se mai poate face ceva.
Eu sunt din Suceava, ONG`ul de aici care se ocupa de animale se numeste PRO Anima si este format din oameni care traiesc, pur si simplu, pentru animale. Personal, recunosc ca nu m`am implicat in niciun fel in ajutarea acestui ONG, desi poate ca as fi putut dona, din cand in cand, niste bani. Poate ca nu am incredere ca banii se vor folosi pentru ingrijirea animalelor, chiar daca oamenii de acolo chiar au mare grija de ele.
Oricum, eu abia azi dimineata am aflat despre aceasta lege si, din cate am inteles, cica este in contradictie cu o alta lege, care inca nu este abrogata.
Acum vreo 2 ani sau un an si ceva am auzit niste zvonuri pe la tv si in presa despre infiintarea Politiei Animalelor si in Romania. Dar de atunci n`am mai auzit noutati in legatura cu asta. De ce?
De asemenea, am inteles ca marti a mai fost un miting, dar asta nu a oprit pe nimeni sa voteze legea asta a eutanasiei. Sa stii ca si eu sunt iubitoare de animale, planul meu este sa`mi construiesc o super casa, unde sa pot tine cat mai multe. Desigur, asta dupa ce termin liceul si facultatea si imi gasesc un loc de munca. In prezent locuiesc intr-un apartament si am o pisica de 9 ani si jumatate, o catelusa de aproape 10 luni (apropo, foarte neastamparata, dar nu pot s`o dau, pentru ca m`am atasat de ea) si doi papagali care canta numai 2 anotimpuri pe an, primavara si vara. Imi doresc sa adopt mai multe animalute si sa am grija de ele, insa nu`mi permit, avand in vedere faptul ca apartamentul nu este al meu si ca deja am impins la maxim limitele mamei in aceasta privinta. Totusi, in fata blocului mai am cativa prieteni blanosi si dimineata cand ies din bloc se aduna in jurul meu si ma conduc cu totii pana in statia de autobuz. Sunt prietenii mei si ai catelusei mele (care iubeste pisicile mai mult decat cateii) si ii mai hranesc din cand in cand, dar nu ii pot apara de noua lege si asta ma deranjeaza foarte tare.
De ce se voteaza acum legea asta impotriva cainilor comunitari, daca Romania are atatea alte probleme extrem de importante, cum ar fi infrastructura sau datoriile la FMI?
Eu nu cred ca se poate face ceva si banuiesc ca miting`ul de pe 7 martie n`o sa rezolve nimic. De fapt, sunt sigura de asta. Poate ca ONG`urile ii vor da in judecata, dar asta va dura prea mult. Nu exista nicio solutie pe termen scurt, ceva care sa amane punerea in aplicare a legii?
Te rog sa`mi raspunzi aici, voi urmari intrebarea. Multumesc.
Scuze, nu mi-am dat seama. Oricum, mesajul iti era adresat tie.
Mergi maine la Bucuresti?
Alinutza,nu eu sunt claudiu, acest claudiu este presedintele fondator al Animed Arad.animed arad este un site cu oameni carora le pasa de animale si le ajuta.eu ma numesc diana si am 12 ani, imi doresc sa devin veterinar si de aceea incerc sa ajut acesti oameni trimitandule mesajele lor catre oameni care poate nu au auzit de acest site unde oamenii se implica trup si suflet in aceasta campanie.imi pare rau ca ai crezut ca sunt claudiu.