Nu am inteles prea bine intrebarea dar cred ca daca ti-a intarzia menstruatia se poate ca din cauza antibioticelor sa ai scurgeri maronii.sau poate e un semn ca nu iti mai vine menstruatia.asta se intampla la femeile care au mai putin de o luna de sarcina, sau daca nu ai avut ciclu, poate urmeaza sa iti vina ...nu cred ca e un motiv de ingrijorare... daca vrei mai multe raspunsuri va trebui sa dai mai multe explicatii nu crezi? nu se prea intelege nimic
Scuze... intrebarea de fapt era asta"Buna... am si eu o intrebare... 3 zile trebuie sa-mi vina menstruatie si nu mi-a venit... dar ieri si azi am observat mici pete maronii pe lenjerie? ce sa fie? am inceput deja relatia sexuala... e normal sa apara asa inainte de menstruatie? sau ce? help!" si ps era continuarea da nu stiam ca nu apare in cu intrebarea anterioara... oricum mc de raspuns...
Mia venit mentruatia...chiar dupa ce vam intrebat pe voi totusi mi s-a parut ciudat ca mai patisem o data asa si apoi mi-a venit dupa un timp... dar am citit pe net k poate fi din cauza aparitie unei sarcini si ca sa ma conving vam intrebat pe voi! bien ca mi-a venit. desi inc anam inteles de la ce se produc aceste scurgeri maronii
AndrewTate7789 întreabă: