| help a întrebat:

Ps: am luat multe medicamente luna asta antibiotice si calmante pentru o masea si credeti ca este posibil sa fie de la asta, scurgerile maronii?

5 răspunsuri:
| lucilucica a răspuns:

Nu am inteles prea bine intrebarea dar cred ca daca ti-a intarzia menstruatia se poate ca din cauza antibioticelor sa ai scurgeri maronii.sau poate e un semn ca nu iti mai vine menstruatia.asta se intampla la femeile care au mai putin de o luna de sarcina, sau daca nu ai avut ciclu, poate urmeaza sa iti vina ...nu cred ca e un motiv de ingrijorare... daca vrei mai multe raspunsuri va trebui sa dai mai multe explicatii nu crezi? nu se prea intelege nimic

| help explică:

Scuze... intrebarea de fapt era asta"Buna... am si eu o intrebare... 3 zile trebuie sa-mi vina menstruatie si nu mi-a venit... dar ieri si azi am observat mici pete maronii pe lenjerie? ce sa fie? am inceput deja relatia sexuala... e normal sa apara asa inainte de menstruatie? sau ce? help!" si ps era continuarea da nu stiam ca nu apare in cu intrebarea anterioara... oricum mc de raspuns...

| help explică:

Mia venit mentruatia...chiar dupa ce vam intrebat pe voihappy totusi mi s-a parut ciudat ca mai patisem o data asa si apoi mi-a venit dupa un timp... dar am citit pe net k poate fi din cauza aparitie unei sarcini si ca sa ma conving vam intrebat pe voi! bien ca mi-a venit. desi inc anam inteles de la ce se produc aceste scurgeri maroniithinkingstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi repede la medic! Nu mai sta! Scurgerile maronii nu apar de la antibiotice si calmante!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua, am o intrebare
sunt la a 2 sarcina, prima cezariana, acum o saptamana am aflat ca sunt intr o luna, insa am apucat sa iau in decursul lunii respective antibiotice, plus ca am avut puroi la masea si mi s a anesteziat maseaua... poate fii grav?
multumesc