Stai linistit nu e genul meu sa i judec pe ceilalti ci caut pe cat posibil sa i inteleg. Cel mai probabil tu esti de fapt o femeie captiva in corpul unui barbat. Psihic te identifici din toate punctele de vedere cu una. Esti fascinat de reprezentantele sexului frumos dar in aceeasi timp tu insuti te vezi ca o femeie nu e doar atractia obisnuita data de sexul opus. Cum ai spus si tu multi nu sunt cababil sa inteleaga chestia asta si te pun la zid din cauza prejudecatilor mai ales ca noi ca popor nu suntem tocmai open-minded. Daca te nasteai fata erai lesbiana cel mai probabil nu te ar fi atras barbatii. Asta nu i o alegere personala pana la urma venim pe lume avand inclinatia respectiva. Numai bine
Esti doar un ordinary beta slave. Habar nu ai cati din astia ca tine exista. Nu esti vreun caz special.
De termenul de transgender ai auzit? Asta la faza ca iti place sa pozezi ca fetele sa cumperi produse de make up. La partea ca iti place sa fii dominat probabil esti masochist.
Ești o femeie transgender lesbiana. Atâta tot, ce mare chestie? Du te la un medic sa îți dea un tratament cu hormoni feminini ca să arăți ca una și atâta. (Nu e mișto, știu o fata transgender, Daria Bulzan, pe Facebook). Cu operația de schimbare de sex va fi mai greu, dar nu e chiar nevoie sa o faci imediat, mai întâi sa arăți ca una. Faza e ca după va fi greu sa îți găsești o lesbiana. Trebuie sa te expui ca fiind lesbiana.
Nu conteza ce spun alti fa ce iti place
eu sunt bi 15 ani si nu imi pasa ce spun alti aproape toti preteni mri stiu ca sunt bi
BDSM & Dominare nu au absolut nici o legatura cu faptul ca iti place sa te imbraci si sa te comporti ca o femeie.
Stiu ca o sa crezi ca ti-o zic cu rautate dar e posibil ca doar un psiholog sa te ajute sa identifici ce caracter ai.
anonim_4396 întreabă:
Precup_Sebastian_2000 întreabă:
linarkfts întreabă: