La ce nu rezist eu este cand iubitul meu vine de la lucru imbracat in costum si cravata, ma innebuneste, de la usa il tarasc opana in pat si asta far sa -i dau jos hainele. in rest joculete, lenjerie sexy. si pe el il innebunesc rochitele mele scurte
Depinde de chef. Uneori merg joculetele astea sexuale, alteori prefer naturalete. E bine sa ai ceva picanterii, din cand in cand (chiar daca inseamna doar sa schimbi pozitia), altfel devine monoton.
Crisu, daca te faci politista, trebuie sa mai exersezi: catusele nu ti le pui tie, ci lui!
Costume din pile.lanturi.catuse.platforme, BDSM, in principiu prietena mea si inca o prietena a noastra IN TREI E SMEKERIA S-O FACI.+ baloane multe si tot felul de jucarii.
I-auziti fetelor! sho in sex shop sa ne luam costumase eu ma fac politista, voi?
Catusele astea au o poveste:le-am primit de ziua mea...la 20 de ani!:X au o valoare sentimentala pentru mine si plus, au puf roz...deci pe un baiat nu stiu daca le pot folosi
@ sergiu25bc: uuu, bun asa ea sa fie antidotul tau. ce bine ca mai exista baieti care vor sa vada asa ceva pe prietena lor, nu pe orice... tipa...
Cum am mai zis, catusele astea au fost primite cadou...si nu le-am folosit inca nu poa sa-si puna omu' o poza mai penala ca imediat sar toti cu gura
Se stie clar ca lenjeria are rolul ei in a excita. A vedea direct piele duce la monotonie - nu?
Eu zic ca aceste costume senzuale au fost facute pentru a excitare... unii oameni au probleme la acest capitol.se excita greu.asa c se recurge la costume... apropo... esti in domeniu? observ ca ai catuse roz p maini
Fiind in mometul de fata single, cand voi avea o relatie stabila, abia atunci voi stie ce imi place mai mult, oricum lenjeria intima, sunt inebunit dupa doctorite, de mic am avut o pasiune pentru doctorite
Si mie imi plac joculetele sexuale, imi place ca tipa sa fie imbracata intr-o secretara :X
...me-as dori sa vad un barbat imbracat in iepuras dau dracusor...asra m-ar inebuni cel mai tare...
...ador joculetzele...mai ales daca se lasa cu "distractie"... stiti voi...
Pai oricum era un ingeras dar cand se supara, dracusor mare devenea, politistii nu-i suport pentru. abuz de autoritate in majoritatea kzurilor si doctorii pentru. ca sunt peste jumate din ei niste lipitori deci costumul Evei il prefer desi, mi-ar placea sa am o prietena jucausa care sa se deghizeze in iepuras uneori
AniAnonimul întreabă:
anonim_4396 întreabă: