| pinkpanther_4414 a întrebat:

Pt baieti...la ce va uitati prima data cand cunoasteti o fata?

Răspuns Câştigător
| utzuman2006 a răspuns:

Ochii sunt cei care exprima cel mai bine ceea ce simte un om, asadar daca sti sa citesti in priverea fetei vei putea analiza sansele pe care le ai pentru o eventuala viitoare relatie.
De asemenea ochii exprima frumusetea interioara si complexitatea...
Imi place sa privesc fata in ochii, imi place sa incerc a-i descifra...
Da...la asta ma uit eu prima data cand cunosc o fata : la ochii.

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Din proprie experienta va spun, baietii se uita prima data la fund...laughing au ei ceva cu fundu`thinking

| Ana a răspuns:

Eu nu sunt baiat da cred ca ei se uita prima data la fund big grin

| cris82ro a răspuns:

La fata, caracter, corp! In ordinea scrisa!

| roxy_5007 a răspuns:

Eu is fata da cred ca la fund si sani

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Toate fetele cred ca se uita altundevalaughing

| sTeFaN. a răspuns:

Conteaza si aspectul fizic ....nu cum zice vladutzz...cum ar fi daca as iesi cu una care nu ii sta bine pantalonii pe fundlaughing50% corpul si restul de 50% cum gandeste

| VladRO a răspuns:

Exact ca si stealthb, doar ca putin, conteaza si aspectul fizic, putin, acolo... 10-15% poate 20% dar nu mai mult, daca ma inteleg bine cu ea, e inteligenta as accepta-o

| stealthb a răspuns:

Sa nu fie pitipoanca. Apoi daca e o persoana placuta si inteligenta cu care am ce vorbi o pot accepta ca prietena. Din pacate numar pe degetele de la o mana cate fete din astea cunosc.

| eu_stie_tot a răspuns:

La fata (in special la ochibig grin) si apoi la caracter si apoi la corp(fund, sani, inaltime) si apoi sa vad daca nu are prieten. De cand imi plac fetele mai mult decat jocurile pe pc doar 5 fete au ajuns pana la etapa cu prietenul. 3 au picat, una a trecut si am fost impreuna cam 1 an si una mi-a zis nurolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O controlez sa fiu sigur ca-i fata rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îmbracăminte: dacă e împopoțonată de zeci de accesorii, cu fustiță de 5cm și decolteu de-ți pică ochii ca-n desene animate, este catalogată drept pițipoancă.
Apoi, ca aspect fizic: să fie slăbuță (nu cur mare, nu burtă, nu șolduri cât America de Nord și țâțe cât China), simpatică la față (nu plină de coșuri sau alte bube, riduri, dar nici cu 5 tone de fard pe față și roșie în obraji), iar ultima variantă, ochii (de preferat verzi tongue ).
Inteligența și celelalte detalii nu le afli pe loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt la mai putin de 5 m de ea, ma uit la ochi... daca sunt la mai mult de 5 m...ehehe, copiii mosului...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La sani si fund!