Incuiata ambulanta, isi fac meseria!
daca nu existau alea cum dracu se mai epilau barbatii cu ceara si nu numai ei?
mi-ai stricat duminica cu intrebarea asta imbecila.
voi chiar existati?
Daca considerai ca intrebare e imbecila, de ce ai mai intrat aici? Si daca tot ai intrat, nu puteai da un raspuns scurt si la obiect? trebuia sa dramatizezi? Am spus eu ca sunt parasute? Am intrebat daca cei de pe TPU considera ca sunt parasute. Ma bucur macar ca ai inteles ca ma refeream la cele care lucreaza la salon si epileaza si barbati, nu la cei care se epileaza. In rest, ai intrat si tu ca voda prin loboda.
Pai depinde de fiecare, nu toata lumea se epileaza inghinal...nu stiu daca tine neaparat de igiena intima, parul din acea zona are un scop si anume de protectie deci e bine sa-l lasi acolo, eu cred ca-i mai mult vorba de confort ( mai ales in timpul actului sexual) nu stiu de ce ai considera o femeie care se epileaza inghinal, parasuta...foarte urat. si nici unui barbat nu-i poti spune ca-i parasuta (asta ca apropo de exprimarea ta) deci te-am lamurit?
as fi curioasa ce varsta ai
Imi pare rau tu stii sa citesti? Cred ca eu ar trebui sa te intreb cati ani ai. am intrebat dacafemeile care epileaza si barbati pot fi considerate parasute. ADICA FEMEILE CARE LUCREAZA LA SALON SI EPILEAZA BARBATI INGHINAL INTIM. Am avut mica disputa cu un prieten pe tema asta si vroiam sa aflu si alte pareri
Tu stii ce-s alea semne de punctuatie? de aici vine confuzia noastra.
Daca nu ai inteles, de ce nu ai intrebat?
Cred ca daca ai fi mai atent la exprimare si mai putin arogand, ai primi si raspunsurile pe care le astepti. aaa si in legatura cu varsta mea, probabil te crezi foarte matur, te asigur ca ai putea sa imi spui ' sarut mana'
Esti sigura? ia zi cati ani ai.
Daca vrei sa ti se spuna "saru`mana" la 22 ani, trist!
Ce-i asa trist era o gluma, evident!
La barbati nu am auzit asa ceva.iar la femei fiecare face ce vrea, de preferat mai bine sa nu se epileze tocmai acolo [pe picioare sunt de acord la femei]
Mai citeste o data intrebarea: Cati dintre voi considerati ca FEMEILE CARE EPILEAZA INGHINAL INTIM BARBATI sunt parasute? nu am intrebat daca e igienic sau nu sa te epilezi inghinal
Este ceva normal sa te epilezi. uite aici un site sa vezi cat se plateste pentru un epilat www.epilare-cluj.com. Igiena este foarte importanta pentru fiecare dintre noi fie ca e barbat sau femeie.
Stiu ca e normal sa te epilezi. Am intrebat ce parere aveti despre femeile care epileaza inghinal intim si barbati. Adica FEMEILE CARE LUCREAZA LA SALON SI EPILEAZA BARBATI
E igienic sa te epilezi inghinal doar nu o sa stai cu padurea...si in plus pe acel sunt multi microbi care ar putea aduce la infectii
Nu am intrebat daca e igienic sau nu. Citeste intrebarea ca lumea inainte sa dau un raspuns.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexutza222 întreabă:
WeAreSmart întreabă: