Fiecare fata este diferita in felul ei aparte, nu trebuie sa incerci sa te schimbi in fata fatala pentru toti baietii pentru ca nu ai sa reusesti, gusturile nu se discuta si tine cont de asta, fii tu dar incearca sa te faci placuta, sau macar sa dai o impresie buna si toata lumea sa ramana cu aceeasi parere buna despre tine, bafta.
Inalta, daca trece peste capul meu la inaltime mai bine si sa arate bine, sa mai fie si cuminte si ea sa ma abordeze ca eu nu disper dupa ele.
Rasp din ceea ce stiu si sunt fata:
pai in primul radn comportamentul cred ca er esential[sa fii matur, cu capul pe umeri, sa nu rada ca fraiera din orice, sa isi stapaneasca reaktiile oricat de greu ar fi]
Acuma nu ai sa gasesti "niciodata" o fata asa cum o vrei, fiecare fata este in felul ei asa cum sunt si baietii doar sa fie cinstita si "curata" (adica sa nu fie cu tot felul de tampenii).
Cel mai mult ma atrag ochii, acolo uitandu'ma prima data
nu sunt ca ceilalti, sau caut una cu sanii mari, sau alte cele :p; daca e simpatica si fara fite, e bine
Ca sa-mi placa ar trebui sa fie frumoasa(in primul rand), "buna", atragatoare. Ca s-o iubesc, mai trebuiesc niste chestii...(respectiv morale, comportament ...etc).
Deci... de aceeasi inaltime sau mai scunda, aspectul fizic si cel mai important e comportamentul(sa nu fie fitoasa)
La fete pe mine ma atrag Sinii, trebuie sa fie Rotunjori nu tare mari da nici mici :*
LittleKiss întreabă: