| Îngheţatăăă a întrebat:

Pt. cine joaca kaneva. Nu mai joc de 3 ani si am cam uitat cum se joaca.Imi ziceti si mie elementele de bazaa? Scz. puppy dog eyes. Sunt ff uituca >:". Funditawinking(scuze categ. e cea mai des vizitataa

Răspuns Câştigător
| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Deci nu stiu dac mai stii dar totusi am sa iti zic cu / poti sa mergi incet si daca mai apesi odata o sa fugi daca scrii /clancreate tag-ul tau
/clandisband este pentru a sterge tagu
poti sa iti faci cluburi sa inviti oameni sa dai go pe oameni sa iti faci propriul profil poti sa iti scgimbi ce vrei cand dai la my kaneva si my accoount... poti sa dai rave(dar cred ca stiai)
Sper ca te-am ajutathappy
aaa da si poti sa te duci in locuri ca sa dansezi hainele lucrurile pentru casa emoteuri (dansuri, sarituri etc...)
poti sa dai la map si apoi la Emplomy Agency ca sa iti iei 50 55... depinde de cati oameni ai invitat de pe profilul tau ca sa se joace kaneva poti sa te duci la tour....si din nou sper ca te-am ajutattongue

1 răspuns:
| Prafdesteleinculori a răspuns:

Eu joc kaneva si m lvl 70 pai ce nu stii? de ex poti da hugguri kissuri poti cumpara haine poti baga credite in joc. asta e cel mai imp pentru mine sper ca te-am ajutat. funda?

Întrebări similare