| fabianus a întrebat:

Pt fete. Ce parere aveti despre baieti bisexuali. A-ti putea avea o relatie cu un bisexual cu caracteristici tipic masculine? Dar cu un bisexual cu o latura"feminina" mai dezvoltata si liber exprimata?
Sunt curios sa stiu cum va argumentati postura. Multumesc!

7 răspunsuri:
| NnDWtf a răspuns:

Ia-ti o rochie, vor sari pe tine.

| zSchizophrenic a răspuns:

Baietii bisexuali-neplacut, dar uneori tentat.In general nu-mi plac, in cazul baietilor bisexuali, e ceva scarbos[parerea mea].Si nu, nu cred ca as putea avea o relatie cu un bisexual, indiferent de categoria care ai spus-o tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pare tentant...dar nu stiu ce sa spun..atata timp cat stiu ca e fidel e ok adica avaand in vedere ca poti acapara ambele sexe ..increderea..e undeva..adancalaughing.
in fine..eu nu cred ca as incerca adica e buna intrebarea ca niciodata nu m-am gandit la asa ceva dar pana nu mi se intampla nu stiu, oricum sunt destule fete bi deci..nu te simti forever alone big grin

| h3r a răspuns:

Auzi că pare tentant...

| fabianus explică:

Am pus intrebarea pentru ca eu sunt bisexual, dar prin trasaturile de personalitate par gayhappy.
Nu traiesc in Romania, dar eram curios care e parerea pe la voi.
Sunt curios sa stiu decizia voastra atat in cazul unui bisexual care pare heterosexual(stereotipuri)cat si al unuia care pare gay(ca mine-tot urmand criteriul stereotipuri).
Vreau sinceritate, asa ca nu va preocupati ca este vorba de mine. Si ''primitivi'' frustrati care nu au altceva mai bun de facut decat sa insulte pe internet sa se abtine, daca nu vor sa piarda timpulhappy

| fabianus explică:

Ah..si nu ma refer neaarat la o relatie sentimentala, desi puteti sa faceti referinta si la asta. In primul rand sunt curios daca vi s-ar parea atragator o persoana cu aceste caracteristici; evident sunt curios sa stiu ce credeti si despre o relatie mai ''serioasa''.

| Oana92 a răspuns:

Sincera sa fiu nu cred ca as putea, nu am fost niciodata pusa in situatia asta. Ce e cert e faptul ca pot sa accept sa nu sunt prima femeie din viata unui barbat dar nu pot accepta ca inaintea mea au trecut si barbati prin viata lui. Ca sa fiu cat de sincera pot... prefer sa ma insele cu o femeie, nu cu un barbat.Nu cred ca as putea sa sarut sau sa fac sex cu un barbat care inainte a fost cu...un barbat!