| volum a întrebat:

PT fetehappy
Ce va place la un baiat?happy
Si cum ati prefera sa fie?

9 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Să te uiți de câte ori a fost pusă sub diverse formulări această întrebare!

| shtephie a răspuns:

Inteligenta
Sinceritatea
Seriozitatea si in acelasi timp simtul umorului
Caracterul

| BlueBird a răspuns:

O atitudine cool.

| KellyK13M a răspuns:

Eu una asi prefera sa fie dragut, sa se poarte frumos cu mine si sa ii placa sa isi petreaca timpul in aer liber...happy

| SkittlesS a răspuns:

Paai
salut!
mie la un baiat imi place sufletul, mintea si lookul normalhappy

| Dnse a răspuns:

Ce ne place la un baiat? Toata lumea stie ca fetelor le place sa fie alintate, rasfatate si puse in centrul atentie de catre un baiat,so. treci la treaba,dar te sfatuiesc sa nu abuzezi de aceste lucruri caci se va plictisi rapid. Fa-i complimente, fii dragut(NU exagerat!)! Niciodata intr-o discutie sa nu permiti sa existe puncte moarte in care sa stati sa va uitati unul la altul ca si cum nu ati sti pe ce lume traiti, deschide repede un subiect! Good luck

| mee_3494 a răspuns:

Eu as prefera sa ma alinte sa fie dragut cu mine, sa nu fie foarte gelos, sa am inteleaga, sa fie altauri de mine.Si cel mai important sa ma iubeascahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inteligent,daca nu are nimic in cap ce fac? Ma holbez la el si ma enervez ca trebuie sa ii zic pe litere fiecare cuvant?
Bineinteles ca aspectul fizic conteaza, nu ai cum altfel. Nu te mai indragostesti si nu il mai vezi pe acela ca pe un posibil iubit daca nu iti place cum arata.

| Alexxii a răspuns:

Eu as vrea ca sa fie asa :sa nu fie vagabont, sa ma apere,sa aiba o personalitate puternica,sa ma iubeasca,sa fie inteligent,sa nu fie prea vorbaret pentru ca ma enerveaza baietii care vorbesc mult, sa aiba planuri pe viitor si prin asta ma refer la faptul ca sa nu fie unu deala care nici nu stie ce naiba va face cu viata lui, iar la aspectul fizic sa fie dragut.